Alfa Laval söker dig som vill arbeta med Compliance

Rekryterare
Alfa Laval
Plats
Lund
Annonserat
den 2 maj 2018
Stängs
den 1 juni 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I denna roll har du ett ansvar för legal koncernövergripande Compliance. Området består idag framför allt av följande delar; exportkontroll, konkurrensrätt, anti-korruption och dataskydd/integritetsfrågor (GDPR). Även andra regulatoriska områden kan förekomma såsom kemikalie- och livsmedelsreglering.

Din roll blir att säkerställa att koncernen har uppdaterade och relevanta interna policys, guidelines och styrdokument inom områdena ovan. Du bevakar kontinuerligt ny lagstiftning inom området, både på nationell och europeisk nivå. I rollen kommer du arbeta nära verksamheten och ge rådgivning och stöd i såväl regelefterlevnadsfrågor samt regelverksimplementering. Du kommer också att se över och föreslå nya eller förbättrade processer och rutiner för hantering av regelefterlevnadsrisker. Vidare kommer du arbeta för att öka medvetenheten och kunskapen internt genom olika utbildningsinsatser.

Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen eller annan relevant akademisk utbildning. Du har en gedigen erfarenhet av compliance och har arbetat med regelverksefterlevnad i minst sju år. Vi ser helst att du har arbetat med områdena angivna ovan, men det är inget krav. Erfarenhet från arbete i en internationell miljö är meriterande liksom en vana att arbeta med gränsöverskridande frågor och projekt. Tidigare erfarenhet av chefsroll eller ledarskap är meriterande, men viktigast är att du är van att arbeta självständigt med ett eget ansvar, och att du har ett stort eget driv att driva Compliance-arbetet framåt. Du är affärsmässig och pragmatisk och van att hantera risker. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Integritet, förtroende och affärsmässighet är ledord hos den person vi söker. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska och du är kommunikativ och har lätt att etablera relationer.

Du erbjuds
Du kommer ges en unik möjlighet att i nära samarbete med Group General Counsel vara med och skapa en ny roll inom ett centralt och prioriterat område, med målet att skapa en stark risk- och regelefterlevnadskultur som en integrerad del av koncernens affärsmodell. Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev samt CV på engelska så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Alfa Laval med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker nu dig som arbetar med Compliance till avdelningen Group Legal. Så, vad ska du göra idag?

Alfa Laval söker nu dig som vill arbeta med Compliance till en ny roll på koncernens huvudkontor i Lund. Du rapporterar direkt till vår Group General Counsel.

Område:
Lund
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85