Erfaren jurist till LRF Konsult

Rekryterare
LRF Konsult
Plats
Norrköping
Annonserat
den 2 maj 2018
Stängs
den 26 maj 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en driven jurist som brinner för att få landets småföretagare att växa? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till våra kontor i Norrköping, Linköping och Vreta kluster söker vi nu två jurister. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Arbetsbeskrivning
LRF Konsult erbjuder en spännande arbetsmiljö där du som jurist kommer att samverka med ekonomer, affärsrådgivare, lantmätare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning och för att kunna erbjuda kunden en helhetslösning. I huvudsak arbetar juristerna på våra kontor med familjerätt, affärsjuridik, fastighetsrätt och miljörätt. Vi ser gärna en betoning på affärsrätt, fastighetsrätt och att du är en processerfaren jurist. Som anställd hos oss har du möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag. Vidare är det viktigt att du skapar interna och externa nätverk och håller dig uppdaterad kring nyheter och branschaktuella händelser.

Vem är du?
Till vårt kontor i Norrköping söker vi nu dig med juristexamen och minst 7 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Har du erfarenhet som advokat, konsult och/eller från domstol ser vi detta som meriterande.

Du tycker om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och du är självgående. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann samt har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt.

Vad erbjuder vi dig?
För andra året i rad är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp tio utav Sveriges alla arbetsgivare och inom alla branscher.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Som medarbetare ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Hos oss är det bara din egen drivkraft som sätter dina gränser. Vi tror också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande för att du ska kunna utvecklas till en av Sveriges bästa rådgivare. Vi erbjuder en trevlig och inspirerande arbetsmiljö med respekt för balansen mellan yrkes- och privatliv med placeringsort i Norrköping, Linköping eller Vreta kluster -  Välkommen att växa med oss!

För att vi på LRF Konsult ska kunna erbjuda bästa möjliga rådgivning till Sveriges alla småföretagare söker vi medarbetare som besitter en  mångfald av kompetenser. Därför välkomnar vi personer med olika kompetenser, bakgrunder och erfarenheter. Vi arbetar aktivt för att alla våra anställda ska ha samma rättigheter och möjligheter hos oss.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 26 maj 2018. I denna rekrytering samarbetar LRF Konsult med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor om rollern är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på anousheh@jurek.se alternativt 0766-331442.

Fackliga representanter
Unionen, Åsa Frank, tel. 011-194943
SACO, Simon Axelsson, Norrköping, tel. 011-19 49 45

Område:
Norrköping
Östergötlands län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42