Säljare med intresse för affärsutveckling och ny teknik

Rekryterare
Aqua Robur
Plats
Göteborg
Annonserat
den 2 maj 2018
Stängs
den 21 maj 2018
Kontakta
Cecilia Jarlsmark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Aqua Robur annonsbild
Sista ansökningsdag: 2018-05-21
Plats: Göteborg
Jobbkategori: Försäljning

I takt med att Aqua Robur växer skapas nu en helt ny tjänst som säljare. Du blir en nyckelperson framåt och får stora möjligheter att påverka verksamheten och den fortsatta utvecklingen av Aqua Robur. Hos oss blir du en del av ett drivet och nyfiket team som präglas av ett stort teknikintresse och ett högt kundfokus.

Som säljare på Aqua Robur får du möjlighet att arbeta med operativ och strategisk försäljning. Tjänsten ger dig stora möjligheter att utvecklas i ett entreprenöriellt bolag. Kunderna finns vid de definierade kärnmarknaderna: Sverige, Danmark, Tyskland, UK, Irland, Italien samt Spanien. I Sverige vill Aqua Robur i högre utsträckning arbeta direkt mot slutkunder. På övriga marknader är Aqua Robur beroende av en lokal mellanhand att teckna avtal med. Du utgår från huvudkontoret i Göteborg och rapporterar till VD.

Arbetet innebär i stora drag att:

  • Ansvara för säljaktiviteter mot slutkund inklusive mötesbokning och genomförande av säljmöten
  • Ta fram offerter och andra underlag som kunden behöver för sitt beslutsfattande
  • Ansvara för säljaktiviteter mot mellanhänder och partners vid exportmarknader
  • Prospektera och söka upp mellanhänder vid utvalda marknader
  • Projektleda pilotinstallationer för att skapa referensobjekt till framtida kunder
  • Ansvara för planering och genomförande av mässor i Europa

Vi söker dig som lockas av att arbeta i en säljande och affärsutvecklande roll. Du har minst tre års säljerfarenhet och ett stort intresse för teknik. Du tycker om att driva hela försäljningsprocessen från a till ö, och du trivs med att arbeta i ett företag som ligger i framkant när det kommer till ny teknik. För att trivas i organisationen tror vi du är flexibel, resultatinriktad och lyhörd. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, har goda IT-kunskaper och är en van användare av affärssystem.

Det är en fördel om du har:

  • Erfarenhet av offentlig upphandling
  • Personligt intresse av IoT, automation eller teknik i allmänhet
  • Relevant säljutbildning på YH- eller högskolenivå i kombination med teknisk erfarenhet eller utbildning

Om företaget
Vattenbrist och dricksvattenledningar som läcker 15–60% gör behovet stort för VA-bolag runt om i världen att få bättre kontroll på vattenflödena och ledningsinfrastukturen. Idag byter vi ut dricksvattenledningarna i en takt där det tar över 250 år att byta ut hela ledningsnätet när det är designat för att hålla i 100 år, i vissa kommuner. Samtidigt är ledningsnäten extremt långa vilket gör det omöjligt att övervaka dem manuellt för att veta vart det läcker och vilka ledningar som bör bytas först. För att idag samla in data krävs ofta tillgång till el- och fiberkablar, vilket kräver enorma investeringar.

Aqua Roburs patentsökta IoT-plattform Fenix Hub med inbyggd energy harvester, samlar trådlöst in data i syfte att identifiera vattenläckage, vattenkvalitet samt volymflöden i vattenledningar. Produkten bygger på ny, innovativ teknik som möjliggör mätning på helt nya platser i ledningsnätet.

Fenix Hub är en sensorplattform som samlar data från olika sensorer som den också strömförsörjer där informationen sedan skickas vidare via trådlösa, krypterade IoT-protokoll som ex. LoRaWAN.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se, senast den 21 maj. Vid frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller Frida Dire på 0703-00 10 16.

Vi ser fram emot att höra från dig!