Ekonomichef sökes till IT-bolag under stark tillväxt

Rekryterare
Good Solutions
Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 maj 2018
Stängs
den 23 maj 2018
Kontakta
Malin Persson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Good Solutions är en ledande leverantör av helhetslösningar för Datadriven Produktionsledning. Good Solutions är ett programvaruföretag med produkten RS Production och tillhörande tjänster för att säkra kundens värde av sin investering. Datadriven Produktion erbjuder faktabaserad och löpande tillgång till information, instruktioner och underlag på rätt plats vid rätt tillfälle.

Medarbetatarnas profiler sträcker sig från senior erfarenhet av produktionsledning via programutveckling till projektledning. Produktutveckling och support är kärnfunktioner som sköts från kontoret i Göteborg.

Good Solutions är ett entreprenörsdrivet bolag som drivs av grundarna som äger företaget tillsammans med en ägarkonstellation med stor erfarenhet från ledning av industriell produktion.

Sista ansökningsdag: 2018-05-23
Jobbkategori: Ekonomi
Plats: Göteborg

Vi söker en operativ ekonomichef som vill vara med på en spännande resa i ett expansivt IT-bolag där du har stor möjlighet att vara med och påverka och styra verksamheten. Good Solutions är det entreprenörsdrivna bolaget med korta beslutsvägar och prestigelös kultur.  

Tillsammans med Good Solutions ledning arbetar du aktivt med att utveckla och driva bolagets verksamhet framåt. 

Rollen som ekonomichef är bred och stimulerande för dig som vill arbeta både strategiskt och operativt. Ditt ansvar blir att utveckla rutiner och processer samt driva och bidra till förbättringar av företagets ekonomistyrning. Good Solutions kommer att växla över till mer moderna systemstöd som förenklar process och möjliggör skalbarhet där ekonomichefen förväntas ta ett stort ansvar för val och implementation av dessa. Du sitter i ledningsgruppen och kommer att arbeta nära VD och andra nyckelpersoner i företaget och även delta i företagets strategiska styrelsearbete.

Ansvarsområden:

-  Månads- och årsbokslut
-  Löpande redovisning
-  Skatter och deklarationer
-  Analys och rapportering
-  Budget och Prognos
-  Ekonomistyrning
-  Ansvar för affärssystem
-  Kontaktperson mot bank- och revisorer
-  HR ansvar

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från liknande roll och som har potential och vilja att växa vidare i din yrkesroll. Du är civilekonom eller motsvarande och har en bred erfarenhet som gör att du kan hantera detaljfrågor såväl som övergripande strategiska frågeställningar.

Som person är du analytisk, noggrann, kommunikativ och ansvarstagande. Du är en initiativrik ledare med helikopterperspektiv och ett stort intresse för affärer.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se
Har du frågor kontakta Malin Persson 0735-124498, malin.persson@jerrie.se
Sista ansökningsdag är 23 maj. Urval sker löpande.