Ekonomiassistent till Patrix IP Services

Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 maj 2018
Stängs
den 21 maj 2018
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent till Patrix IP Services

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ekonomiassistent till vårt trevliga förnyelseteam om nio personer där du kommer att arbeta med vår kund- och leverantörsreskontra. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara ankomstregistrering av fakturor, kontering och attestering, påminnelser, in- och utbetalningar, samt betalfil till banken. I tjänsten ingår även administrativa uppgifter såsom uppdatering av kundregister, betalningar till patentverket mm.

Bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent. Du har god förståelse för IT system. Vi arbetar i Hogia och erfarenhet från det är meriterande. Du måste kunna uttrycka dig flytande på engelska i både tal och skrift då vi är ett internationellt bolag och arbetar till största delen med kunder utomlands. 

Som person är du noggrann och flexibel. Du trivs i en miljö där det händer mycket och är bra på att samarbeta. Vi arbetar tätt ihop, vi har respekt för varandra och vårt team präglas av en familjär stämning.

Om företaget                      
Patrix IP Services tillhandahåller digitala och anpassade lösningar för globala årsavgifts- och förnyelsebetalningar. Vi tror på den personliga touchen som ger exceptionell service till våra kunder. På Patrix IP Services lyssnar vi på våra kunder och vi använder vår kompetens och erfarenhet för att tillhandahålla den service våra kunder kräver.

Läs mer om företaget på www.patrix.com

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 21 maj 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb