Affärsinriktad VD till Arla Plast

Rekryterare
Arla Plast
Plats
Borensberg, Motala
Annonserat
den 3 maj 2018
Stängs
den 20 maj 2018
Kontakta
Conny Besterman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arla Plast annonsbild
Arla Plast har haft en fantastik utveckling under många år och står nu inför nästa steg genom en planerad börsnotering under 2019. Att leda det interna arbetet utifrån de krav som ställs på ett noterat bolag kommer initialt att vara en del av ditt uppdrag, men att leda bolagets fortsatt långsiktiga utveckling är givetvis ditt huvuduppdrag. Du kommer att fokusera på tillväxt och lönsamhet, hög kundnöjdhet, långa affärsrelationer, effektiva processer och fortsatt stort engagemang hos våra kompetenta medarbetare.

För att lyckas bör du vara en god ledare med gedigen industriell och internationell erfarenhet. Erfarenhet från processindustrin där utveckling av produktivitet och kvalitet ständigt är i fokus, är givetvis en stor fördel. Att du är energisk, målinriktad och ett föredöme i ditt ledarskap är en självklarhet liksom att du är van att föra affärsförhandlingar på engelska och att verka i en internationell miljö.

Om företaget
Arla Plast är ett familjeföretag som tillverkar plastskivor i Polykarbonat, ABS och PETG. Våra produkter används inom byggnation, industrin och reklam/butiksinredning. Verksamheten startade 1969 i det natursköna Borensberg och idag producerar vi i tre fabriker i Sverige och Tjeckien. Vi är ca 300 anställda och vi omsätter ca 850 mkr på ett trettiotal marknader över hela världen. Mer än 90 % av vår omsättning exporteras.

Koncernen Arla Plast med dotterbolag i Tjeckien står inför en planerad börsnotering 2019.

Läs mer om koncernen på www.arlaplast.com

Mer information
För mer information ring Conny Besterman på AS&B, tel 0706-181162.
Ansök senast den 20 maj 2018.