Säljare, Gerflor Scandinavia AS

Plats
Västra Götaland / Södra Sverige
Annonserat
den 3 maj 2018
Stängs
den 2 juni 2018
Kontakta
Karin Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven utesäljare som vill vara en del i Gerflors tillväxt

Position
Vi söker nu utesäljare till västra respektive södra Sverige med stor drivkraft och engagemang för att medverka i Gerflors fortsatta tillväxt i Sverige.

Med egna produkter och kända varumärken skapar Gerflor golvlösningar inom en rad olika områden. Gerflors internationella närvaro och egna produktion skapar en bred bas för tillväxt. I rollen som utesäljare samarbetar du med befintliga kunder samtidigt som du bearbetar olika intressenter och skapar nya kundrelationer. Du förstår helheten och medverkar till Gerflors hela leverans till nöjda kunder.

Du utgår i första hand från bostaden och är på resande fot en stor del av veckan. Du verkar i Göteborg eller Malmö med omnejd. Lager och support finns närmast i Göteborg men även inom den skandinaviska organisationen med huvudkontor söder om Oslo. Rollen är självständig och du tar ansvar för att planera din tid för att uppnå förväntat resultat, samtidigt som du ingår i ett team med rapportering till säljchefen för Sverige.

Din utbildning är på gymnasienivå eller motsvarande, och du har tidigare erfarenhet av försäljning under eget ansvar. Du har kunskap om byggprojektering och vilka intressenter som ingår. Du är drivande och identifierar affärsmöjligheter på kort- och lång sikt till såväl stat, kommun, entreprenörer och arkitekter. Du är kontaktskapande och bygger relationer för att ge kunskap om Gerflors produkter och mervärden. Din förmåga till helhetssyn och samverkan både internt och externt skapar nöjda kunder.

Vi erbjuder dig en roll med stort eget ansvar och möjlighet att medverka till fortsatt tillväxt som en del i en internationell koncern med egna produkter. Du ingår i ett team och en organisation som kontinuerligt utvecklas och där du har möjlighet att bidra med ditt driv och engagemang!

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) viawww.mercuriurval.se (ref.nr SE-13055) snarast, då utvärdering sker löpandeFrågor besvaras av någon av våra konsulter på Mercuri Urval, Catrin Ståhlgren 0733-667577 eller Karin Danielsson 0723-865746.

Om företaget
Gerflor Group, med huvudkontor och egen produktion i Frankrike, marknadsför golv i plastmaterial i mer än 100 länder. Golven säljs och används inom områden såsom hälso- och sjukvård, detaljhandel, bostäder, industri, sport, utbildning, hotell och restaurang samt kontor.

Produktportföljen inkluderar varumärken som Taraflex®, Mipolam®, DLW®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® och Gradus®.

Företaget växer och Gerflor Groups omsättning uppgick år 2017 till 860 miljoner Euro med 3700 anställda.

Gerflor Scandinavia AS med huvudkontor söder om Oslo, ansvarar för den nordiska marknaden där verksamheten i Sverige ingår.

Mer information på www.gerflor.se och www.gerflorgroup.com