Serstech söker Ekonomiansvarig

2 dagar kvar

Rekryterare
Plats
Lund
Annonserat
den 3 maj 2018
Stängs
den 23 maj 2018
Kontakta
Sofie von Homeyer
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiansvarig med intresse för utveckling

Vi söker dig som vill anta utmaningen att ta ansvar för och utveckla bolagets ekonomiska kontroll uppföljning och administration i ett expansivt internationellt bolag.

Ansvarsområden 
Du ansvarar för ekonomisk analys, kontroll och uppföljning med kvartals-, delårs- och årsbokslut. Du sammanställer månadsrapporter till styrelsen med resultat- och balansrapport, likviditet och prognoser. Du är stöd i förhandlingar med pris- och lönsamhetskalkyler för pågående projekt. Du håller kontakt med Certified Advisor och ser till att bolaget följer de regler och rutiner som gäller för börsnoterade bolag samt samarbete med revisionsbyrå. I rollen ingår också administrativt arbete med bla inköp, avtalshantering samt t.ex. kontakt med hyresvärd. Till din hjälp finns extern redovisningsbyrå som sköter löpande bokföring mm. Du rapporterar till VD.

Din Profil
Du har akademisk utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Du tycker om att driva utveckling, förbättring och effektivisering inom ditt ansvarsområde. Du får gärna ha en estetisk känsla för hur rapportering ger ett professionellt intryck. Du är affärsmässig, har stark egen drivkraft och är trygg i dig själv samt har ett tydligt sätt att kommunicera. Du trivs med nära samverkan med andra för att uppnå bästa möjliga resultat. Du förstår helheten men är noggrann, strukturerad, analytisk och kan prioritera. Du kommunicerar utan problem på svenska och engelska i tal och skrift.

Om du känner att du passar i beskrivningen av denna tjänst är du mycket välkommen med din ansökan. Då tillväxttakten är snabb i bolaget finns det för rätt person framtida möjligheter till en CFO-roll samt att ingå i ledningsgruppen.

Bakgrundskontroll kommer att ske på aktuella slutkandidater, då bolaget har sina kunder inom säkerhetsbranschen.

Om företaget
Serstech AB skapar medvetande om kemikalier genom att kombinera mätdata från en handhållen Raman-spektrometer, Serstech Indicator, med en säker systemlösning, ChemDash. Den användar-vänliga lösningen identifierar, hanterar och analyserar kemikalier som kan påverka säkerheten i samhället - kemikalier som finns i t ex sprängämnen, explosiver och narkotika. Distributörer och partners är spridda världen över. Serstechs huvudkontor ligger i Lund, tillverkning sker i Sverige. Serstech är noterat på Nasdaq First North. Läs gärna mer på www.serstech.com.

Placering
Lund (Ideon)

Kontakt
Rekryteringsansvarig; CHEFSpoolen, Sofie von Homeyer, tel. 0709-24 87 98

Ansökan
Urval sker löpande, så ansök gärna omgående dock senast 23 maj 2018.

Liknande jobb

Liknande jobb