Förvaltningschef till Jernhusen

Rekryterare
Jernhusen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 maj 2018
Stängs
den 31 maj 2018
Ref:
3784936256
Kontakta
Jeanette Kanka
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta med en av Sveriges mest välkända byggnader och göra skillnad för människor och miljö? Gillar du affärer, förhandling och förvaltning?

Att jobba på Jernhusen innebär att aktivt arbeta för att fler väljer hållbara resor och transporter. För resenärerna är stationer en viktig del av resans helhetsupplevelse. De ska vara trevliga och effektiva bytespunkter där man lätt byter mellan trafikslag.

Tjänsten
I rollen som förvaltningschef kommer du att ha ett övergripande ansvar över fastigheternas intäkter och kostnader. I tjänsten ingår leverans och ledaransvar för teamet (ca 5 personer) som idag består av förvaltare, centrumledare och hyresgästadministratör. I rollen ingår även att självständigt arbeta operativt med olika frågor gällande affärsområde Stationer/Stockholm, där det för närvarande ingår följande av våra fastigheter: Stockholms Centralstation, Cityterminalen och Stockholm Continental men på sikt kan det komma att bli ytterligare fastigheter. Du kommer även att vara operativ i vissa förvaltningsfrågor. Du kommer att vara medlem i förvaltningens ledningsgrupp och rapportera till Chef förvaltning Affärsområde Stationer med placering på kontoret på Kungsbron i Stockholm.

Arbetsuppgifter

 • Ansvarig och delaktig för den ekonomiska förvaltningen. Detta innebär arbete med omförhandling samt uthyrning för både lokaler och butiker
 • Ansvara för teknisk och kommersiell förvaltning med underleverantörer som arbetar med drift, skötsel och underhåll av fastigheterna
 • Samverka med avdelningen affärsutveckling i utveckling av fastigheterna
 • Budgetansvar för fastigheterna
 • Självständigt och tillsammans med övriga i teamet aktivt verka för ökad kundnöjdhet

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som förvaltningschef behöver du ha god erfarenhet att utveckla och leda andra i ett konstruktivt teamarbete. Du ska också vara handlingskraftig, kommunikativ, serviceinriktad, då tjänsten innebär både interna och externa kontakter. För att förstå kundens verksamhet och affär bör du vara kundorienterad och resultatorienterad samt att du delar Jernhusens värderingar; vi är engagerade, vi tar ansvar och vi ser möjligheter.

Kvalifikationer
Krav:

 • Godkänd akademisk examen inom förvaltning och/eller flerårig erfarenhet
 • Erfarenhet och kunskap från förvaltning i kommersiella fastighetsbolag med fokus på handel
 • Flerårig erfarenhet av förhandling, omförhandling och uthyrningsarbete
 • Erfarenhet att bedöma investeringar, gärna inom fastigheter
 • Mycket goda kunskaper i fastighets- och hyresrätt
 • God erfarenhet av att utveckla och leda personal dvs. ett coachande ledarskap
 • Kunna uttrycka sig väl i svenska både i tal och skrift

Meriterande:

 • Erfarenhet av projektledning i en förvaltningsorganisation eller inom transportsektorn, samt erfarenhet från platser med stora besöksflöden är meriterande.

Välkommen med din ansökan
Om du tycker att tjänsten som förvaltningschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. För att söka tjänsten, registrera ditt cv och bifoga gärna ett personligt brev genom att gå in på www.fasticonjobb.se. Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj 2018 och alla ansökningar behandlas löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Kanka epost: jeanette.kanka@fasticonkompetens.se eller tel. 0723-89 99 75.

Liknande jobb

Liknande jobb