Financial controller till föräldravikatiat

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 maj 2018
Stängs
den 6 juni 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Financial controller till föräldravikatiat

SJR söker en Financial controller till ett föräldravikariat på minst ett år. Du kommer vara inhyrd konsult via SJR, vi tillämpar provanställning som därefter leder till en tillsvidareanställning. 

Kundföretaget har kontor i Gårda och arbetar med attraktiva produkter. 

Rollen
Som Financial Controller har du ansvaret att rapportera resultatet till ledningen. Du analyserar avvikelser mot budget och prognos och sätter samman rapportpaket månadsvis. Vidare ansvarar du för analyser av balansräkningen och kassaflöden och tar fram löpande likviditetsrapporter. I ekonomiavdelningen ingår två ekonomiassistenter som gör den löpande bokföringen men du ansvarar för att boksluten är korrekta. Du kommer även att stötta inom redovisningsfrågor samt fungera som en teamleader. 

I rollen arbetar du som ett nära stöd till operation manager i olika analyser utifrån verksamhetens behov. Du har även mycket kontakter med marknad och försäljningsavdelning. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har bakgrund och gedigen erfarenhet ifrån redovisning. Vidare har du erfarenhet som controller eller har arbetat med budget, prognos och uppföljning. Du behärskar engelska flytande och har du även erfarenhet ifrån sap är det ett stort plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som är driven, självgående och förändringsbenägen. Du trivs med många kontaktytor och är analytisk lagd. 

Övrigt
Tjänsten ska tillsättas omgående eller senast i augusti, urval och intervjuer sker löpande och alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 76.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.