Redovisningsekonom sökes till auktionsplattform

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 maj 2018
Stängs
den 8 juni 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom sökes till auktionsplattform

Vi söker nu dig med ett par års erfarenhet av redovisning, och som vill ta steget in i auktionsbranschen! 

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom, som kommer att arbeta med det dagliga löpande ekonomiarbetet. Du kommer att ha ett helhetsansvar för ekonomin på bolaget, vilket bland annat inbegriper

  • löpande bokföring
  • månads- och årsbokslut
  • resultatuppföljning
  • skattedeklarationer och momsredovisning

Du administrerar auktioner i systemet, sköter utbetalning till säljare av auktionsföremål samt har dialog med både köpande kunder och med säljare kring detta.

Du arbetar i team med tre ekonomiassistenter och rapporterar till CFO i Danmark. Vår kund är en välkänd auktionsplattform för antikviteter, och sitter i inbjudande lokaler i Frihamnen i Stockholm.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet, samt har minst 3 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.  

Vi söker dig som är van vid att driva ditt arbete framåt självständigt och som trivs med att ta ansvar. Du lägger stor vikt vid att leverera i tid och med kvalitet samt är noga med detaljer. Därtill kan du hantera en periodvis hög arbetsbelastning och har en god struktur i arbetet där du uppskattar att arbeta efter givna rutiner.

Tveka inte att söka redan idag!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start omgående och som pågår i 6 månader. Därefter kan det för rätt person finnas möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Liknande jobb

Liknande jobb