Ekonomiansvarig till Vretmaskin

Rekryterare
Vretmaskin AB
Plats
Sundbyberg
Annonserat
den 14 maj 2018
Stängs
den 13 juni 2018
Kontakta
Amanda Brekke
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Trivs du med att arbeta i ett mindre, familjärt och stabilt företag där det händer mycket? Där du får ha ett övergripande helhetsansvar för ekonomin? Då har vi tjänsten för dig!

Rollen som ekonomiansvarig hos vår kund Vretmaskin AB innebär ett övergripande ansvar för företagets ekonomi i koncernen. Koncernens verksamhet sker i Vretmaskin AB och SGA Trading AB. Tjänsten innefattar ett brett ansvarsområde där du arbetar med allt från reskontror, löpande bokföring, månadsrapportering och avstämningar till uppföljning, upprättande av årsbokslut inkluderat rapportering för dessa bolag.

Arbetsuppgifterna inkluderar även ansvar för företagens lönehantering samt uppföljning och prognostisering av företagens kassaflöden. Utöver detta innefattar arbetsuppgifterna utveckling av ekonomihanteringen i sin helhet gällande struktur och processer.

Kontoret är beläget i Sundbyberg.

Arbetsbeskrivning

 • Löpande redovisning för två större bolag samt tre små
 • Skapa regler och rutiner samt bygga upp ett system för internkontroll
 • Resultatuppföljning, bokslutsarbete samt beredande av underlag för årsredovisning
 • Likviditetsplanering och rapportering
 • Moms- och skattefrågor samt arbetsgivardeklarationer
 • Inventarieregister och avskrivningar
 • Hantera löner för 40 anställda i 2 bolag.

Profilbeskrivning

 • Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt en relevant utbildning inom redovisning
 • Du är pedagogisk, prestigelös, driven och strukturerad
 • Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, tyska är meriterande
 • B-körkort är meriterade
 • Erfarenhet från koncernredovisning enligt K3 är meriterade

Om Vretmaskin AB
Vretmaskin grundades 1978 och sålde då endast markmaskiner. Idag jobbar de inom sex olika affärsområden och inom flera av dessa är de i Sverige marknadsledande. Vretmaskin har stor kunskap inom rörinspektion, schaktfri teknik, läcksökning, rengöring av rör och internetbaserade övervakningssystem. De säljer intelligent och modern utrustning utvecklad för effektiv service av ledningsnäten. Leverantörer representeras från Tyskland, Österrike, Schweiz, Holland, Kanada och Storbritannien. Målsättningen är att kontinuerligt skapa lösningar kring ny teknik och att vara först ut på marknaden med att presentera och erbjuda kunderna produkter och tjänster som leder branschen framåt. Läs mer på www.vretmaskin.se.

Om SGA Trading AB
SGA Trading har sedan 1963 levererat oljor, batterier, tekniska kemikalier och bilvårdsprodukter till återförsäljare, proffs och konsument.


De var bland de första i Sverige att sälja högtryckstvättar i den form de kännetecknas idag och de kan stolt påstå att de är bland dem i Sverige med längst erfarenhet av att sälja, serva och reparera högtryckstvättar från Kärcher och Kent.

De vet att deras kunder vill ha full service och minimera stilleståndstid, därför har de alltid förbrukningsvaror, verktyg och kem på hyllan i deras butik i Järfälla. De projekterar och bygger/utrustar kompletta tvätthallar med högtryck, kemblandare, tryckluft och rekondmaskiner.

SGA Trading står för hög kvalitet och de tummar aldrig på materialval eller genomförande. Vid montage i tvätthallar används rostfritt i största möjliga utsträckning och i butiken finner du bara produkter som de stolt kan sälja och rekommendera som premiumprodukter.