Ekonomiansvarig till Hjärnfonden

Rekryterare
Hjärnfonden
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 maj 2018
Stängs
den 3 juni 2018
Kontakta
Åsa Schramm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Hjärnfonden - Livet efter stroke

Söker du en bred roll i en rörlig och inspirerande miljö? Vill du bli en del av en organisation som jobbar med att bekämpa lidande till följd av sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan? Då kan rollen som ekonomiansvarig hos Hjärnfonden vara något för dig – varmt välkommen att söka!

Om rollen
I rollen som ekonomiansvarig har du helhetsansvar för ekonomin inom organisationen. Du sköter ekonomin för Stiftelsen Hjärnfonden samt två understiftelser. Då du har fullt ansvar från början till slut, äger du hela ekonomiområdet vilket innefattar fakturor, bokföring, bokslut, analyser, årsredovisning, löner samt strategiska initiativ. Hjärnfonden sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

Vem söker vi?
För att trivas i rollen har du gedigna kunskaper inom hela ekonomiflödet och flera års erfarenhet av att sköta ekonomin från ax till limpa. Du trivs med att arbeta både högt och lågt med allt från reskontra till årsredovisningen. Du bör ha erfarenhet från lönearbete och då Hjärnfonden går igenom ett systembyte är det bra om du har vana eller intresse för system. Har du erfarenhet från arbete inom stiftelser är det starkt meriterande. Du trivs i en rörlig miljö med öppet klimat och god stämning. Du är prestigelös, initiativrik och noggrann samt ansvarsfull och självgående.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Hjärnfonden med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm (asa.schramm@eqonomy.se) eller kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Hjärnfonden
Hjärnfondens vision är att ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan. Hjärnfonden är en ideell insamlingsstiftelse utan statligt stöd, som har till uppgift att samla in och fördela pengar till forskning samt informera om hela hjärnan och alla dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. Hjärnfonden är helt beroende av gåvor och testamenten från privatpersoner och av företagssamarbeten.

Målet är att hitta nya, effektiva behandlingar samt att intensifiera livsviktig forskning. Forskningen handlar även om den friska hjärnans utveckling och potential. Hjärnfonden arbetar också för att öka gåvorna till forskningen genom att höja kunskapen och engagemanget kring hjärnan och forskningens betydelse genom information, föreläsningar och seminarier.

Läs mer om Hjärnfonden på deras hemsida www.hjarnfonden.se

Liknande jobb

Liknande jobb