Resultatansvarig chef till IHM Business School

Plats
Göteborg
Annonserat
den 15 maj 2018
Stängs
den 30 maj 2018
Kontakta
Alexandra Emilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Med en offensiv satsning för lansering av våra korta program som riktar sig till företag och privatpersoner som vill komplettera sin kompetens eller karriärväxla söker vi en resultatansvarig chef. Med en ökande efterfrågan på marknaden och mycket goda interna förutsättningar för att lyckas får du möjlighet att ta ett kliv i karriären.

Om rollen
IHM befinner sig i fortsatt tillväxt och gör nu ytterligare satsningar. Därför söker vi dig som vill ansvara för tillväxten inom en av våra verksamhetsgrenar. Som resultat- och personalansvarig chef får du uppdraget att leda arbetet med att utveckla, lansera och genomföra ”korta program” inom IHM Crash Course Academy.

Du kommer ha en tydlig målbild även om spelplanen kan komma att förändras – i takt med att vi växer. Du blir ansvarig för tillväxt- och budgetarbete, utvecklingen av nya och befintliga program, för affärsavtal och samverkan med långsiktiga partnerrelationer och underleverantörer samt för analys av marknaden och efterfrågan. I ditt team ingår ytterligare två medarbetare som tillsammans med dig kommer att arbeta tätt ihop för att utveckla våra erbjudanden och ansvara för hög kvalité i genomförande av programmen. Du kommer även samverka internt med sälj- och marknadsfunktionen såväl som andra avdelningar för att tillsammans etablera nya erbjudanden och skapa tillväxt i portföljen. Du rapporterar direkt till IHMs Affärsområdeschef som också sitter med i företagets ledningsgrupp. Resor kommer förekomma mellan Stockholm, Göteborg och Malmö 1-2 dagar i veckan under första året.

Är du vår nya kollega?
För att du ska ha roligt på jobbet och komma till din fulla rätt tror vi att du ser detta som ett intressant nästa steg i din karriär. Som resultatansvarig chef behöver du ha haft något ledaransvar i form av antingen säljledning, projektledning eller med personalansvar. Du kan tidigare ha haft antingen intäkts,- kostnadsbudgets,- eller resultatansvar i ett affärs,- eller kundnära arbete. En fördel för oss skulle vara om du även har arbetat i en kunskapsintensiv, transformativ eller tillväxtintensiv bransch. Utbildningsfrågor och arbetsmarknadsfrågor som vi arbetar med är meriterande att ha förståelse för, såväl som försäljnings- eller marknadsarbete i digitala kanaler och sociala medier.

Vi ser att du har en relevant högskole- eller universitetsexamen, vana av arbete med Officepaketet och något CRM och/eller affärssystem. Vi använder både svenska och engelska i arbetet så vi ser gärna att du behärska båda språken utan problem.

Vid sidan av din dokumenterade erfarenhet sätter vi stort värde på hur du är som person. I en föränderlig bransch som vår krävs hög energi, ett starkt eget driv med en nyfikenhet på att lära nytt. I din roll som resultatansvarig chef är det väsentligt att nätverka och bygga förtroende hos alla du möter såväl som att ha förmågan att omsätta strategiska insikter till operativ verksamhet.

Varför IHM? 
Hos oss kommer du att vara delaktig i utvecklingen av marknadens mest efterfrågade utbildningar i ett team som brinner för affärer, människor och lärande med både eget ansvar och mycket goda möjligheter till stöd och coachning av flera erfarna affärsområdeschefer.

På IHM jobbar vi långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta eget ansvar, samarbeta i team och  både ge och ta emot hjälp.

Om IHM Business School
IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. IHM verkar mitt i ett internationellt näringsliv under ständig förändring. Företaget låter sig formas av omvärlden för att kunna erbjuda individer och företag affärsutbildningar och samarbeten som är till nytta direkt och i framtiden. Verksamheten bedrivs i egna skolor i Göteborg, Malmö och Stockholm och i företagsakademier med drygt 4 000 utbildningsdeltagare på öppna och företagsanpassade program. Vi är 90 medarbetare och har fler än 250 lärare från näringslivet. Våra framtidsplaner är offensiva och har en för branschen god tillväxt och ekonomisk stabilitet. Välkommen in till oss www.ihm.se

Ansökan
Vi samarbetar med Wise Professionals och KIMM i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (0739-61 30 63, alexandra.emilsson@wise.se) för specifika frågor gällande rollen eller processen.

Urval kommer att ske löpande så sök redan idag!

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Du kommer även få arbeta med ett business case någon gång i rekryteringsprocessen för att vi ska få ökad förståelse för dina kunskaper. 

Liknande jobb

Liknande jobb