Redovisningsekonom till SJR Stockholm

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 maj 2018
Stängs
den 14 juni 2018
Kontakta
Joakim Hedqvist
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till SJR Stockholm

Har du arbetat ett par år med redovisning, och vill komma in i ett snabbrörligt och dynamiskt företag inom rekryterings- och konsultbranschen? Vi på SJR hoppas kunna erbjuda dig nästa utmaning!  

Om tjänsten
SJR söker nu en redovisninsgekonom till sitt huvudkontor i Stockholm. Du kommer att vara delaktig i det löpande dagliga ekonomiarbetet, och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta

  • Hantering av reseräkningar och utlägg
  • Statistik och rapportering
  • Löpande redovisning
  • Ansvar för bokslut och årsredovisning för moderbolaget
  • Samt andra uppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning

Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam om fyra personer, som i sin tur ingår i en administrativ avdelning som även innefattar IT och HR.

Du kommer att komma in i ett glatt och positivt gäng på ett föränderligt och dynamiskt företag i konsult- och rekryteringsbranschen. Vi sitter i trevliga lokaler i närheten av Stureplan, i hjärtat av Stockholm.

Tjänsten är ett föräldravikariat med start omgående, och som pågår till 2019-09-30.  

Lämplig bakgrund
För att bäst lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av arbete inom redovisning, samt har god förståelse för det ekonomiska flödet.

Du är en noggrann, strukturerad och prestigelös person som trivs i ett högt arbetstempo. Du är systemvan och har erfarenhet av att arbeta i Excel, och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Hogia Ekonomi.

Du kommunicerar obehindrat på svenska, och kan arbeta såväl självständigt som i team.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett föräldravikariat hos SJR med start omgående och som pågår fram till 2019-09-30. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Joakim Hedqvist på telefon 076-647 16 26.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Liknande jobb

Liknande jobb