Ogunsen Executive söker affärsansvarig seniorkonsult!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 maj 2018
Stängs
den 14 juni 2018
Kontakta
Jessica Runerlöv Moberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ogunsen Executive söker affärsansvarig seniorkonsult!

Ogunsen Executive erbjuder rekryterings- och interimslösningar avseende chefspositioner samt tyngre affärskritiska nyckelpositioner. Bolaget startade 2008 och ingår i börsnoterade koncernen SJR in Scandinavia. Vårt kontor är centralt beläget på Humlegårdsgatan i Stockholm. Läs mer om oss på www.ogunsen.se.

Vår Executive search genomsyras av förtroende, integritet och ett nära samarbete med både uppdragsgivare och kandidat. Ett förhållningssätt som i kombination med kvalitetssäkrade metoder har skapat en erkänt hög träffsäkerhet, där svårfångade kandidater handplockas till rätt tjänst. 

Vi växer och till vårt fantastiska och framgångsrika team söker vi nu ytterligare en affärsansvarig seniorkonsult som etablerar och utvecklar nya och befintliga kundrelationer. I rollen ansvarar du för att projektleda hela processen från behovsanalys till klart uppdrag. Uppdragen genomförs i team tillsammans med researchkonsult där du har huvudansvaret för kundrelation och kvalitetssäkring. Då vi hela tiden strävar efter att bli lite bättre kommer du även att vara delaktig i arbetet med att utveckla våra koncept, metoder och processer.

Vem är du?
Som person har du ett stort engagemang, är uthållig och prestigelös, du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har lätt för att skapa kontakt och förtroende, du är drivande, affärsmässig, har hög integritet och trivs med att självständigt lägga upp ditt arbete och att jobba med olika frågor och uppgifter parallellt. Du är också flexibel och trivs i en föränderlig verksamhet där pondus och social säkerhet ligger till grund för ditt arbete. Du trivs i en mål- och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem du kommer i kontakt med.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har akademisk utbildning tillsammans med flerårig erfarenhet av chefsrekrytering, personbedömning och B2B försäljning på C-nivå, varav minst ett par år i rollen som konsult. Har du dessutom ett eget nätverk som du är mån om att underhålla och utveckla kan du vara den vi söker. Erfarenhet av ledarutveckling och/eller coaching är meriterande. 

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta då VD Jessica Runerlöv Moberg på 073-421 79 81. Vi välkomnar din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb