Key Account Manager till Skellefteå Kraft

Plats
Skellefteå
Annonserat
den 18 maj 2018
Stängs
den 1 juni 2018
Kontakta
Peter Falkman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Skellefteå Kraft KAM annonsbild
Om oss 
Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent hållbar.

Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Vilka är vi
Affärsenhet Krafthandel, som är en del av affärsområdet Marknad, består av tre områden; Krafthandel som ansvarar för fysisk och finansiell handel, Företagsförsäljning ansvarar för all försäljning till våra större företagskunder, samt Energitjänster som hjälper företagskunder att effektivisera sin energianvändning.

Tillsammans ansvarar Krafthandel för större företagskunder, partners och att prissäkra el, både på förbruknings- och produktionssidan. Vi är 14 medarbetare på avdelningen.

Vi söker nu Key Account Manager.

Vem är du
Du är strukturerad, driven, positiv, noggrann och engagerad. Du har en förmåga att arbeta självständigt och gillar att utveckla långsiktiga affärsrelationer.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning i relevant sakområde för tjänsten eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig. Fem års relevant yrkeserfarenhet. Du är en relationsbyggare med stort inre driv och hög ambitionsnivå. Du lockas av att vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och glädje.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning från energibranschen och har en KAM-utbildning.

B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande
I rollen som key account manager kommer du att vara kommersiellt ansvarig för våra partnerkunder och ansvara för försäljning. Du ansvarar för att upprätthålla en strukturerad kommunikation mellan teamet och backoffice funktionerna. Du följer gällande riktlinjer vad gäller prissättning och riskhantering.

Intresserad?
Stationeringsort är Skellefteå. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Skellefteå Kraft arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner
Peter Falkman
Krafthandelschef
0910-77 28 35

Veronica Lindström
Akademikerförbundet
0910-77 27 71

Roger Östman
Unionen
0910- 77 26 43

Robert Ignberg
SEKO
0910-772662

Örjan Karlsson
Ledarna
0910-71 66 40