Synch Advokat söker jurist inom M&A / Venture Capital

Rekryterare
Synch Advokat
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2018
Stängs
den 17 juni 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill ta stort eget ansvar från start och driva egna projekt inom M&A och Venture Capital. Du trivs i projektledarrollen och drivs av att stötta och utveckla dina yngre kollegor. Vi ger dig möjligheten att arbeta med bolagsjuridik på en nytänkande advokatbyrå tillsammans med ett positivt och engagerat team.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är en affärs- och lösningsorienterad teamplayer med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har flera års erfarenhet av M&A transaktioner / Venture Capital från annan byrå eller bolag och vill ta nästa steg till en nytänkande advokatbyrå. För att trivas på Synch och i din roll är det viktigt att du motiveras av att arbeta i vår värderingsstyrda organisation där vi arbetar aktivt för mångfald, inkludering och transparens. Vi lägger därför stor vikt vid vem du är som person och vad du drivs och engageras av. Då arbetet sker på både svenska och engelska har du mycket goda kunskaper i båda språken.

Du erbjuds
Vårt kontor speglar vår verksamhet. Vi sitter i en nybyggd takvåning på Birger Jarlsgatan i Stockholm, i en öppen och ljus aktivitetsbaserad kontorsmiljö. Att arbeta aktivitetsbaserat ger ökad trivsel, kreativitet och kunskapsöverföring eftersom man möter sina kollegor oftare och i flera olika situationer. För oss är det viktigt med en trevlig, positiv och prestigelös arbetsplats där vi alla arbetar som ett team och hjälps åt. Genom vårt utbildningsprogram, SynchGrowth, får våra medarbetare kontinuerlig vidareutbildning inom juridik men även inom andra relevanta områden.

Om verksamheten
​Synch är en ung, modern och innovativ affärsjuridisk advokatbyrå i stark tillväxt. Vi arbetar värderingsstyrt i en icke-hierarkisk och snabbfotad organisation. Hos oss är alla medarbetare lika viktiga och vi strävar tillsammans efter att bygga en advokatbyrå som inte är som alla andra #wedaretobedifferent. Vi har stort fokus på teknikintensiva branscher och digitalisering och våra kunder finns inom alla segment, från start-ups inom techvärlden till de stora globala bolagen. Vi jobbar kontinuerligt med innovation och digitalisering och kombinerar erfarenhet med nytänkande i vårt arbete. Vi är en ung byrå men är väl ansedda och högt rankade inom IP, IT, Commercial och Corporate/Venture Capital inom Chambers Europe och Legal500.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Synch Advokat med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ulriikka Uittomäki tel: 0766 33 14 40. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Liknande jobb

Liknande jobb