Senior redovisningsekonom till Peab Support AB

Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2018
Stängs
den 10 juni 2018
Kontakta
Erika Lantz Paulsen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en erfaren redovisningsekonom med vana att arbeta i storbolag? Nu söker Peab sin nästa medarbetare som vill bli en del av en trygg och social miljö! Varmt välkommen att söka redan idag!


Som redovisningsekonom hos Peab Support AB blir du en del av ett stort och tryggt företag som värdesätter sin personal. Här är saker alltid i rörelse och man ser positivt på förändring och nya idéer. Som anställd får du möjlighet att både vara med och utveckla, och utvecklas. Söker du ett företag där du har stor möjlighet att påverka, då kan Peab vara rätt för dig!

Om rollen
I rollen som senior redovisningsekonom på Peab Support AB, kommer du ingå i den grupp som ansvarar för den legala redovisningen för koncernens Bygg- och anläggningsbolag, teamet består av 9 personer. Du kommer att ansvara för ett av koncernens dotterbolag med en omsättning på ca 10 miljarder kr. Exempel på uppgifter är:

  • Ansvara för månads- kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering till koncernekonomi
  • Rapportering till myndigheter
  • Service och stöd till controllers och produktion i redovisningsfrågor
  • Självständigt upprätta moms, inkomstdeklarationer och årsredovisningar
  • Kontakt med revisorer

Vem söker vi
Nu söker vi dig som är civilekonom eller motsvarande som har minst fem års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Det är meriterande att du tidigare arbetat med stora transaktionsvolymer, samt har arbetat i K3. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att upprätta årsredovisningar, deklarationer samt koncernrapportering. Har du tidigare arbetat i byggbranschen, med projektredovisning och med IFRS är detta meriterande.

Som person är du prestigelös, självständig och har lätt för att samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta mot deadlines och har en serviceorienterad inställning. Vidare är du trygg i din kompetens och hungrig efter en ny utmaning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Peab med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information om hur det är att arbeta som redovisningsekonom hos Peab, kontakta Erika Lantz Paulsen (erika.lantz.paulsen@eqonomy.se) eller Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Ansökan tar mindre än 2 minuter, varmt välkommen att söka!

Om Peab
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger i samhället. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos PEAB finns det stor möjlighet till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle tillsammans med oss?

Liknande jobb

Liknande jobb