Investment Analyst till Möller & Partners

Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2018
Stängs
den 18 juni 2018
Kontakta
Johan Magnusson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du i början av din karriär och vill arbeta i rollen som Investment Analyst? För rätt person ges nu möjligheten att arbeta i ett roligt och engagerat transaktionsteam på ett expansivt och framgångsrikt bolag på den svenska fastighetsmarknaden.

Om tjänsten
Möller & Partners söker dig som har god analytisk förmåga, ett genuint intresse för fastigheter och den finansiella marknaden samt en förståelse för transaktionsprocessen. Som medarbetare i transaktionsteamet ingår du i en grupp om fyra personer där du ges mycket eget ansvar samt stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetet sker i nära samarbete med andra enheter inom Möller & Partners såsom Förvaltning, Projektutveckling & Finansiering, och du rapporterar till bolagets transaktions- och affärsutvecklingschef Christian Ekberg. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på bolagets kontor på Engelbrektsplan 2 intill Humlegården i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Analysera transaktioner och sammanställa beslutsunderlag inför köp och försäljningar

• Genomföra transaktioner från initial utvärdering till closing

• Koordinera rådgivare och experter i samband med förvärv/försäljningar av fastigheter vilket innebär ett nära samarbete med jurister, tekniska konsulter, mäklare, banker samt andra avdelningar inom Möller & Partners. 

• Utveckla kalkylmodeller och analysverktyg

Kvalifikationer och önskad kompetens

• Kandidat/Masterexamen inom finansiell ekonomi, nationalekonomi och/eller Civilingenjör med inriktning mot fastighetsekonomi eller likartad utbildning.

• 1-3 års erfarenhet av liknande arbete

• Mycket goda kunskaper av Microsoft Officepaketet, särskilt inom Excel

• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl som på svenska som på engelska

• Intelligent, mycket god analytisk förmåga och förmåga att tänka ”utanför boxen”

För att trivas i rollen bör du uppskatta ansvarstagande samt en flexibel och entreprenöriell företagskultur där det är högt både i tempo och tak och där du har möjlighet att ta egna initiativ och påverka både din egen och bolagets utveckling. Som person är du engagerad, initiativrik, stresstålig och ansvarstagande med en god social kompetens. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt, har ett högt personlig driv och en arbetsmoral med en stark vilja att lära nytt.

Din ansökan
Ta chansen att arbeta på ett framgångsrikt fondbolag i fastighetssektorn! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Johan Magnusson, tel. 072-248 65 31 eller ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed, tel. 070-790 01 06. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Möller & Partners
Vår affärsidé är att äga, utveckla och förvalta fastigheter på den svenska marknaden, både bostäder och kommersiella fastigheter. Vi är strukturerade som ett investmentbolag där våra fastighetsinnehav ligger i olika intressebolag där vi tar in externa delägare som samarbetspartners. Bland nuvarande och tidigare samarbetspartners finns institutionella investerare samt utländska och svenska fonder, för att nämna några exempel. Sedan starten har vi byggt upp och förvaltat fastigheter till ett värde överstigande 20 miljarder kronor.

Möller & Partners som arbetsplats
Möller & Partners är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och entreprenöriell kultur där det alltid är snabbt till beslut.

Läs mer på www.mpam.se

Liknande jobb

Liknande jobb