Chef dokumentation till Eltel

Rekryterare
Eltel
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 maj 2018
Stängs
den 20 juni 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker en Chef för dokumentation till vårt kontor i Stockholm. Teamet är vårt nationella kompetenscenter inom dokumentation. Du ansvarar för att optimera enhetens kapacitet, utveckla dina medarbetare och sätta och följa upp mål på enheten. Du är även lönesättande chef.

Teamet arbetar med teknisk dokumentation av de olika byggprojekt som produceras av våra distrikt runt om i landet. Vi har samlat våra dokumentationsresurser i ett nationellt team. Du leder arbetet på teamet mot budget och de mål som är uppsatta för verksamheten. Din enhet är en viktig del i vår byggprocess och därför har du ett nära samarbete med våra distrikt och team runt om i landet.  Dessutom arbetar du med externa kunder och förväntas även öka den externa andelen kunder framöver.

Du har personal-, arbetsmiljö-, och miljöansvar för din enhet. Personalen består av ca 45 medarbetare och är placerade runt om i landet (Umeå, Sundsvall, Gävle, Uppsala, Stockholm, Örebro, Kalmar, Uddevalla, Göteborg, Malmö). Till din hjälp har du 3 teamledare som rapporterar till dig och som också har det direkta personalansvaret för sina grupper. 

Du rapporterar månadsvis resultatet för ditt team till närmaste chef, Chef Affärstöd COM Build. I detta ligger utöver ekonomiskt resultat även andra nyckeltal som exempelvis kapitalbindning, ledtider, HSE. Det finns även ett behov att utveckla vår kompetens och förmåga inom dokumentation framåt för att möta nya behov att dokumentera, exempelvis BIM

Vem är du?
Vi söker dig har tidigare ledarerfarenhet och gymnasieutbildning om minst tre år.

Det är meriterande om du:

  • Har arbetat med teknisk dokumentation
  • Har erfarenhet av budgetarbete
  • Har kunskaper inom BMI är meriterande
  • Har högskoleutbildning

Vi sätter stor vikt dina personliga egenskaper för denna tjänst där vi särskilt värderar din förmåga att leda och motivera dina medarbetare. Du har ett entreprenöriellt synsätt och söker alltid lösningar för att kunna erbjuda lösningar på kundernas behov.

Du behöver inte vara expert på dokumentation då du har god hjälp av dina medarbetare i teamet. Däremot måste du ha ett starkt intresse i att kunna din verksamhet och förstå hur den kan utvecklas och förbättras.

Du har lätt att motivera och kommunicera samt lätt för att ta beslut och du är trygg i din ledarroll. Du tycker om att hitta lösningar på de problem som uppstår och involverar dina medarbetare i detta. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
​Eltel is a leading Northern European provider of technical services for critical infrastructure networks- Infranets – in the segments of Power, Communication and Other, with operations throughout the Nordics, Poland and Germany. Eltel provides a broad and integrated range of services, spanning from maintenance and upgrade services to project deliveries. Eltel has a diverse contract portfolio and a growing customer base of large network owners.

In 2017, Eltel net sales amounted to EUR 1.3 billion. The current number of employees is approximately 8,000. Since February 2015, Eltel AB is listed on Nasdaq Stockholm.

Read more about the company on: www.eltelgroup.com

Du erbjuds
Välkommen till Eltels snabb växande och resultatinriktade verksamhet. Eltel erbjuder marknadsmässiga villkor och en utmanande och central roll i ett team som består av kreativa och effektiva kollegor. Eltel är en rök-, drog- och alkohol fri arbetsplats.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev via www.jurek.se snarast då intervjuer sker löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb