Controller till Celgene

Rekryterare
Celgene
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 maj 2018
Stängs
den 22 juni 2018
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vårt engagemang för att förbättra människors hälsa bygger på innovativt arbete, livsförbättrande behandlingar och att alltid sätta patienterna i centrum. På Celgene anser vi att medicinska framsteg uppnås genom innovativ forskning och att patienter ska få tillgång till nya livsförbättrande behandlingar som vår forskning leder fram till. Vår företagsvision är att skapa ett stort globalt biofarmaceutiskt bolag samtidigt som vi fokuserar på upptäckt, utveckling och kommersialisering av produkter för behandling av cancer och andra svåra immuninflammatoriska tillstånd. Vi har en stadig tillväxt och är nu i Norden ca 100 medarbetare. Läs mer på: www.celgene.se

Controller
Vi växer och förstärker nu vår organisation med en Controller. I rollen som Controller kommer du vara ansvarig för kostnadsuppföljning avseende den nordiska organisationen. Du kommer stödja den medicinska organisationen, säljorganisationen och företagsledningen med att tillhandahålla ekonomisk information och beslutsunderlag avseende kostnaderna. Tjänsten är placerad på vårt nordiska huvudkontor i Kista.

Arbetsuppgifter:

- Bistå medicinska organisationen, säljorganisationen och företagsledning med lönsamhets- och investeringskalkyler

- Kostnadsuppföljning och analyser

- Allokering utav kostnader

- Ansvarig för budget och prognosarbetet avseende kostnader

- Samarbeta med Celgenes Shared Servicecenter i Schweiz, för att säkerställa kostnaderna inför månads, kvartals och årsbokslut

- Samarbeta nära med HR för att säkerställa allokering av personalkostnader

Vem är du?
Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi och minst tre års arbetslivserfarenhet av ekonomi inom en internationell organisation. Har du erfarenhet från läkemedelsbolag är det meriterande. Du är flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt och dina kunskaper i Excel är mycket goda. Om du har kunskaper inom Oracle, OBI eller Smart View är det meriterande.

Som person är du analytisk, relationsskapande och prestigelös. Vidare är du ansvarsfull, initiativrik och du har lätt för att kommunicera på olika nivåer i en organisation. Du är van att arbeta självständigt och uppskattar en miljö där det händer mycket.

Du erbjuds:
Det här är en möjlighet för dig som vill jobba i ett teamwork-orienterat bolag med ett innovativt synsätt när det gäller att behandla sjukdomar.

Celgene verkar för att skapa en inkluderande miljö som präglas av mångfald. Det återspeglas i vår kultur och våra värderingar. Vi vet att det är vår kultur och våra värderingar som sammanför oss, och att vi genom att uppskatta varje medarbetares talang, bakgrund och perspektiv kan göra vårt bästa för patienterna.

Vi har en kultur där vi förutsätter det bästa hos varandra och förstår värdet av olika synsätt när vi arbetar mot det som är bäst för Celgene och patienten. Vi respekterar alla medarbetares bidrag och förstår att skillnader i livserfarenhet, kulturell bakgrund, arbete och livsstil är viktiga för vårt företag. Framför allt förenas våra medarbetare i sitt engagemang för att upptäcka, utveckla och marknadsföra livsförbättrande läkemedel som gör skillnad för miljontals människor.

I denna rekrytering samarbetar Celgene med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på telefon: 0736-12 05 55 alternativt mari.jehrlander@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander
Mari.Jehrlander@jurek.se

Liknande jobb

Liknande jobb