SSAB söker Medarbetare System Support

Rekryterare
SSAB
Plats
Borlänge
Annonserat
den 23 maj 2018
Stängs
den 17 juni 2018
Kontakta
Lars-Erik Stenberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Välkommen till SSAB i Borlänge

Som medarbetare i gruppen System Support är du länken mellan IT och verksamheten. Du kommer förutom löpande support att verka inom olika roller av arbete i projektform. Placeringsort Borlänge. 
SSAB annonsbild
Om tjänsten 
Gruppen supportar, administrerar, utvecklar och testar ett flertal applikationer där tillämpningar inom SAP ERP utgör en stor andel, exempelvis hanteras säljorder, fakturering, produktkonfigurering, reklamationshantering, dokumentdistribution och layout av kunddokument. Inom SSAB koncernen finns ett flertal SAP ERP-implementationer. 

Du kommer att, förutom löpande support, verka inom olika roller av arbete i projektform. Beroende på kompetens och bakgrund kan du komma att agera som projektledare, kravställare gentemot externa leverantörer av systemstöd, testare av nyutvecklade systemfunktioner och ibland som utbildare. 

Genom att gruppen med ett begränsat antal medarbetare agerar inom så många funktioner erbjuder vi ett spännande arbete med stor variation. 

Dina kvalifikationer 
Du har en akademisk examen och gärna några års arbetslivserfarenhet, företrädelsevis med inriktning mot IT, systemvetenskap eller ekonomi. Du har kommit i kontakt med SAPs ERP system i någon roll, antingen som applikationskonsult, projektdeltagare eller driven användare av SAP. 

Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du är noggrann och har sinne för detaljer. Du har en stor analytisk förmåga och kan arbeta strukturerat fastän du har flera ”bollar i luften”. 

Har du erfarenhet av SD-, MM- eller QM- modulerna inom SAP ERP eller arbete med tull och momsfrågor eller dokumentdistribution är detta meriterande. 

Vi erbjuder 
Ett omväxlande och varierat arbete där du får delta i/driva utvecklig av system och funktioner. 

Sista ansökningsdag 
17 juni 2018 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna 
Lars-Erik Stenberg, Chef avdelning System Support, tfn 0243-711 21 

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00. 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.