Kvalificerad redovisningsekonom till Lagerhaus

Rekryterare
Lagerhaus
Plats
Göteborg
Annonserat
den 23 maj 2018
Stängs
den 6 juni 2018
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kvalificerad redovisningsekonom till Lagerhaus

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en driven och vass redovisningsekonom som vill vara med och utveckla Lagerhaus. Du kommer att vara en av tre personer på ekonomiavdelningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kassarapporter, löpande bokföring, avstämningar, månadsbokslut. I din roll ingår även att skapa och utveckla rutiner för att effektvisera arbetet. Vi ser det som en självklarhet att man hjälps åt och avlastar sina kollegor i ekonomiteamet vid behov.

Bakgrund
Vi söker dig som har arbetat flera år med redovisning och som känner dig trygg och senior i din kunskap, du har troligen också en akademisk utbildning inom ekonomi. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från detaljhandeln och har arbetat med varulager. Du är analytisk och har en bra förmåga att förstå och se helheten.

Som person är du prestigelös, handlingskraftig och driven. Du är självgående samt van vid att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för förändringar utan snarare tvärtom ser det som en rolig och positiv utmaning och är alltid fokuserad på att hitta lösningar. Vi arbetar i Navison så erfarenhet från det är givetvis positivt.

Om företaget
Lagerhaus AB är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Förutom färg, mönster och glädje vill Lagerhaus bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 38 butiker i Sverige, 6 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av Novax som är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson AB.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 6 juni 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!