VD till Nora-Lindefrakt AB

Plats
Lindesberg
Annonserat
den 24 maj 2018
Stängs
den 30 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nora-Lindefrakt AB annonsbild
Vår nuvarande VD tar nästa steg i karriären och vi söker nu hennes efterträdare.

Företaget har lång erfarenhet, är väl inarbetat på marknaden och bedriver de flesta typer av transporter, maskinentreprenader och leveranser av täktmaterial.

Vi söker dig som tillsammans med delägare, styrelse och personal vill vidareutveckla vårt affärskoncept och öka företagets marknadsandelar. Många personkontakter är en naturlig del i tjänsten och du bör ha vana som chef och ledare. Du bör ha marknads- och säljerfarenhet. Branschkunskap och erfarenhet av förhandlingar är självklart en merit.

Vi tror att du har utbildning på högskole/universitetsnivå inom något av områdena marknad, ekonomi, bygg o anläggning eller logistik.

Placering är vid företagets kontor i Lindesberg

Kontakt
För närmare upplysningar om tjänsten så kontaktar du vår styrelseordförande Jan Emander på telefon 0706 747693.

Ansökan
Din ansökan vill vi ha senast den 30 juni 2018 under adress:

jan.emander@telia.com eller

Jan Emander
Kallernäs udde 556
711 96 STORÅ

Nora LindeFrakt AB ägs av 32 åkerier och maskinentreprenörer. NLF marknadsför och säljer tjänster, samt leder den operativa verksamheten. I koncernen NLF ingår de helägda dotterbolagen Nora Åkeri AB och Lindesbergs Återvinning AB. Företaget är ISO certifierat inom miljö och kvalitet och tillhandahåller administration till delägarföretagen.

Totalt omsätter NLF ca 160mkr och sysselsätter ett 80 tal fordon och maskiner samt har 26 anställda i moder- och dotterbolag.