Systemintresserad Koncernredovisningskonsult till Aaro Systems

Rekryterare
Aaro Systems
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 maj 2018
Stängs
den 24 juni 2018
Ref:
1005
Kontakta
Johan Junggren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en drivande och Systemintresserad Koncernredovisningskonsult som brinner för utveckling till Aaro Systems. Brinner du för att förbättra, utveckla och implementera systemstöd samt fungera som bokslutsstöd, då är detta jobbet för dig. Att vara konsult på Aaro Systems innebär att stötta nya och befintliga kunder med implementeringar, uppgraderingar och utveckling av systemanvändandet, fungera rådgivande i olika systemfrågor samt fungera som bokslutsstöd. Förutom att utföra implementation och utvecklingsarbete i AARO ingår också att vid behov arbeta i tillfälliga interimsroller. Rollen är placerad i fina nyrenoverade lokaler på huvudkontoret på Kungsbron i Stockholm city.

Arbetsbeskrivning:

  • Stötta nya och befintliga kunder med implementeringar, uppgraderingar och utveckling av systemanvändandet
  • Fungera rådgivande i olika systemfrågor samt fungera som bokslutsstöd
  • Förutom att utföra implementation och utvecklingsarbete i AARO ingår också att vid behov arbeta i tillfälliga interimsroller
  • Hålla sig uppdaterad inom aktuella redovisningsfrågor/IFRS och se till att Aaro följer dessa krav
  • Hålla utbildningar både internt och externt om intresse finns

Profilbeskrivning:

  • Civilekonom med arbetslivserfarenhet av redovisning, bokslut och koncernbokslut
  • Du har avancerade kunskaper i Excel och en väldigt god systemkunskap
  • Vi ser det som en stor fördel om du har kunskap inom IFRS och har haft ansvar för bokslutsprocesser i större koncerner
  • Ett stort plus är om du arbetat i AARO tidigare och har erfarenhet av konsultrollen.
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Om Aaro Systems:
Aaro Systems AB vision är att göra koncernkonsolidering enklare, snabbare och mer transparent. Efter att ha utvecklat och förfinat vår produkt i över 25 år, kan vi idag erbjuda ett komplett system som täcker behoven av koncernrapportering, konsolidering, koncernredovisning, verksamhetsuppföljning och analys, hos såväl större som mindre koncerner.

Inom Aaro Systems finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och företag. Att arbeta hos oss innebär både frihet och delaktighet. Organisationen präglas av korta beslutsvägar och du arbetar till stor del självständigt under eget ansvar. Samarbete, tillit till kollegorna och förståelse för de olika kompetenser som behövs inom företaget är dessutom minst lika viktigt som ditt engagemang för den egna uppgiften.

Vi arbetar med kompetensutveckling på både grupp- och individnivå och kompromissar aldrig när det gäller kompetens eller kvalitet. Vi har goda personalförmåner och värdesätter en öppen social miljö där vi flera gånger om året hittar på aktiviteter tillsammans. Vi sitter i fina nyrenoverade lokaler på Kungsbron i Stockholm city.

Om du är intresserad av att arbeta brett med koncernredovisning på detta välkända och framgångsrika bolag så ansök idag! Använd ”ansök-knappen” nedan.