Länsförsäkringar Västerbotten söker chef för försäkringsverksamheten

Plats
Umeå
Annonserat
den 30 maj 2018
Stängs
den 17 juni 2018
Kontakta
Göran Karmehag
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Länsförsäkringar Västerbotten annonsbild
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta arbetet med att utveckla vår affär inom försäkring. Idag har vi en framgångsrik försäkringsverksamhet och är marknadsledande. Vår försäkringsverksamhet omsätter ca 800 mkr och vi har en affär i god balans. Vi har verksamhet i Umeå, Skellefteå och Lycksele.

Ditt huvuduppdrag som chef för försäkringsverksamheten är att tillsammans med fem underställda chefer leda och vidareutveckla affären för att skapa tillväxt och en affär i långsiktig balans. I rollen ingår ett ansvar för att hantera regelverksfrågorna inom enheten. Det arbetar ett 60-tal kompetenta och engagerade medarbetare inom enheten. Du sitter i företagsledningen vilket innebär att har ett engagemang för hela bolagets verksamhet och samverkar med övriga affärsområden. Tjänsten är direkt underställd VD.

Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå tillsammans med försäkringserfarenhet. Vidare söker vi dig som är marknadsinriktad och har gedigen ledarerfarenhet.

Som person söker vi dig som är affärsmässig och har lätt för att knyta kontakter och bygga långsiktiga relationer. Du är mål- och resultatinriktad och har erfarenhet av kvalificerad personalledning samt är öppen och lyhörd i dialog med medarbetare och kunder.

Tjänsten är placerad i Umeå.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Göran Karmehag 070-587 92 05 eller Peter Eklund 070-699 91 25.

Facklig kontaktperson Försäkringstjänstemannaförbundet är Erik Janze 070-374 79 31. Kontaktperson Saco är Jari Saarela 070-699 91 18.

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Talent Recruiter.

Vi vill ha din ansökan senast 2018-06-17