Ekonomistudent till sommararbete i Rosersberg

Rekryterare
SJR
Plats
Rosersberg
Annonserat
den 29 maj 2018
Stängs
den 28 juni 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Ekonomistudent till sommararbete i Rosersberg

Studerar du ekonomi på högskola eller universitet, och vill utveckla dina kunskaper på ett givande sommararbete? Då kan detta vara en möjlighet för dig! 

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent, som kommer att täcka upp under sommaren med ett brett spektrum av arbetsuppgifter, innefattandes bland annat

- Kund- och leverantörsfakturering
- Påminnelsehantering
- Inkassohantering
- Registervård

I tjänsten kommer även att ingå att hjälpa våra säljare internt med administrativt arbete, så som att utforma offerter till kunder.

Vår kund är en aktör inom bygg och anläggning, och sitter i Rosersberg norr om Stockholm.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker studerar ekonomi på högskola eller universitet, och har ett stort intresse för att arbeta med och utvecklas inom redovisning. Det är även önskvärt att du har någon form av redovisningsrelaterad arbetslivserfarenhet.  

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, samt har en god administrativ förmåga. 

Som person tror vi att du är noggrann, ödmjuk och har en del skinn på näsan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start omgående och som pågår till 2018-08-31. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Liknande jobb

Liknande jobb