Ekonomiassistent på deltid

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 29 maj 2018
Stängs
den 28 juni 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

Ekonomiassistent på deltid

SJR söker en Ekonomiassistent på deltid, två dagar per vecka till vår kund i Alingsås. Uppdraget startar omgående och sträcker sig ca 4 månader. Du har möjlighet att ha minst två veckors semester i sommar. 

Du kommer arbeta på en ekonomiavdelning med tre personer. Arbetsuppgifter är inbetalningar och leverantörsfakturor. 

Vi söker dig som har någon erfarenhet som ekonomiassistent, ifrån ett tidigare sommarjobb eller liknande. Vidare är du systemkunnig, trivs med problemlösning och vågar fråga. 

Urval och intervjuer sker löpande, har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. Välkommen in med din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb