Financial Controller till Gate Retail

Rekryterare
Gate Retail
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 31 maj 2018
Stängs
den 30 juni 2018
Kontakta
Oskar Jonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till det svenska bolaget, placerat i Kista söker vi en Financial Controller med god erfarenhet av SAP. Rollen kommer att ta ett brett ansvar inom det svenska redovisningsteamet och aktivt delta i bokslutsarbete samt rapportering. Utöver detta kommer du att leda eller ha en aktiv roll i olika förbättringsprojekt inom ekonomifunktionen. Rätt kandidat är Civilekonom och har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inklusive analys och rapportering. Erfarenhet av SAP och arbete i stort internationellt bolag är väldigt meriterande. Vidare är du proaktiv och har en förmåga att kunna definiera problem och samband för att sedan dra slutsatser och ge rekommendationer utifrån insamlad data. Rollen kommer att vara avdelningens expert inom processer och flöden. Du måste kunna presentera och förklara stora datamängder på ett överskådligt sätt, utveckla KPI:er och arbeta med uppföljning av dessa. Du är en avancerad excelanvändare och flytande Svenska och Engelska i skrift och tal är ett krav. Rollen rapporterar till Senior Accounting Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delta i månads- och årsbokslut i SAP, samt rapportering i HFM och BW
  • Analys av resultat och avvikelser mot budget
  • Utveckla och förbättra finansiella processer
  • Delaktighet i budgetprocessen
  • Utveckla och förbättra finansiella processer
  • Analys av stora dataflöden

Vi söker dig som är analytisk och lösningsorienterad samt har lätt för att tolka siffror. Du driver ditt eget arbete framåt och är varken rädd för att komma med egna idéer eller förslag på lösningar för att utveckla rollen eller när utmaningar uppstår. Du har förmågan att driva en fråga framåt och driva ett projekt från start till mål. Detta innebär ett gott omdöme och förmågan att prioritera och driva flera saker samtidigt gentemot deadlines. Vi förutsätter att du är kommunikativ och tydlig då tjänsten innebär många interna och externa kontakter samt att du vill bidra med en positiv energi till gruppen. Du måste kunna kommunicera information på ett professionellt sätt med både ledning och personal. Om du vill arbeta i en internationell miljö med stora karriärmöjligheter så är rollen på gateretail helt rätt för dig.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer i huvudsak att ske i augusti månad.

Om företaget
gateretail ingår i gategroup som är den ledande återförsäljaren av produkter, tjänster och effektiva lösningar för att höja flygresenärens upplevelse ombord. gateretail är idag en av världens största inom travel retail med siktet inställt på fortsatt tillväxt och att erövra ytterligare marknadsandelar världen över. gategroup har det mest omfattande cateringnätverket inom industrin och serverar mer än 500 miljoner passagerare årligen i över 60 länder och våra kunder är dom stora internationella flygbolagen. Vi samarbetar med stora och välkända varumärken och vill erbjuda en engagerad shopping och en bekväm reseupplevelse. gategroup har i dagsläget ca 43 000 medarbetare och omsätter ca 40 miljarder SEK. Huvudkontoret är beläget i Zürich.

Kontaktperson
Oskar Jonsson
Rekryteringskonsult
0767835088
oskar.jonsson@futurevalue.se

Liknande jobb

Liknande jobb