Norron stärker sitt förvaltarteam

Rekryterare
Norron
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 maj 2018
Stängs
den 30 juni 2018
Kontakta
Alexander Zetterquist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som junior i förvaltarteamet får du möjlighet växa och utvecklas i rollen. Dina karriärvägar och målsättningar kommer att vara tydligt utstakade. Vi erbjuder dig att få jobba med ett team av mycket erfarna förvaltare och medarbetare. Norron är en liten organisation med 12 anställda där det är högt i tak och beslutsvägarna är korta. På Norron får du arbeta med trevliga och drivna kolleger på ett modernt företag i finansbranschen.

Vad ska du göra?
Du kommer att sitta i Stockholm och ingå i förvaltarteamet som idag består av 7 personer. Du kommer att få börja från grunden med att assistera förvaltarna inom samtliga delar av förvaltningsprocessen. Det innebär en del administrativa sysslor så som avstämningar, kontakt med mäklare och olika motparter i handelsflödet. Du kommer att delta på bolagspresentationer och träffa analytiker. En stor del av din arbetstid kommer du att ägna åt att förbereda bolagsanalyser, riskanalyser samt avkastningsanalyser. Du kommer att spela en viktig roll i att förbereda teamets rapportering i form av fondpresentationer, externa rapporter och olika interna uppföljningar.

Vem är du?
Du kommer att jobba mycket självständigt och vi utgår från att du är engagerad, tar initiativ och kommer med idéer. Du ska vara positiv, orädd och handlingskraftig. Vi ser att du är en driven person med hög integritet som vill utvecklas inom detta område. Du har en akademisk utbildning. Självklart ska du tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har 1-3 års erfarenhet av finansbranschen. Stämmer detta överens med dig är du välkommen att skicka din ansökan (CV och personligt brev) till jobb@norron.com. Vi behandlar endast elektroniska ansökningar.

Om Norron
Norron grundades 2010 och förvaltar idag sex Luxemburgregistrerade UCITS fonder. Vi har flera framgångsrika år bakom oss. Nu väljer vi att satsa stora resurser på organisationen och med detta tar vi ett avstamp för ytterligare tillväxt och expansion samtidigt som vi ska kunna fortsätta leverera en konkurrenskraftig avkastning. Vi har vunnit en rad priser för våra förvaltningsresultat och 2016 utsåg Privata Affärer oss till årets fondbolag. Vi har även lyckats växa fondernas förvaltade kapital till över 15 miljarder kronor. Idag finns vi etablerade i både Stockholm och Oslo där vi sitter i ljusa och fina lokaler.

Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta: Alexander Zetterquist, VD M: 072 2352492 E: alexander.zetterquist@norron.com www.norron.com

Liknande jobb

Liknande jobb