CFO till Pangara i Malmö

Rekryterare
Pangara
Plats
Malmö
Annonserat
den 4 juni 2018
Stängs
den 17 juni 2018
Kontakta
Magnus Mellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

CFO till Pangara i Malmö

I det här jobbet kommer du att arbeta i en framgångsrik, snabb och snabb växande miljö där dina ansträngningar kommer att få stor inverkan på organisationen. Vi vill att du ska komma in, ta ägande av dina uppgifter och vara en del av laget som tar Pangara till nya höjder.

Pangara söker en CFO som kommer att leda och ansvara för bolagets redovisning och ekonomistyrning. Är du en person som skapar ordning och struktur men samtidigt trivs i en entreprenöriell miljö? Har du erfarenhet av start-ups och internationellt företagande? Då kan denna tjänst vara något för dig. Pangara befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas och planerar för ytterligare internationell expansion. Som CFO kommer du att rapportera till CEO och vara med i företagets ledningsgrupp och ha personalansvar för en person på ekonomiavdelningen.  

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda och ansvara för utvecklingen av bolagets redovisning och ekonomistyrning
  • Utvärdera och följa upp kostnader och intäkter löpande
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Driva arbetet med budget och forecast
  • Rapportering
  • Moms och skattefrågor
  • Ansvara för kassaflödesrapporter och analyser
  • Finansieringsfrågor och investeringsanalyser
  • Utveckla och förvalta processer och rutiner

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års relevant erfarenhet. Du har ett starkt affärsdriv och vill arbeta med och utveckla affären. Vidare har du mycket goda redovisningskunskaper samt erfarenhet av en internationell bolagsstruktur och affärsmodell som innefattar transaktioner i ett flertal olika valutor. Dina kunskaper i Excel är mycket goda och du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad, noggrann och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Som person är du kommunikativ, flexibel och pragmatisk samt har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Pangara med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast, dock senast 17 juni. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Om oss
Pangara grundades 2016 av tre drivna entreprenörer, idag har vi 70 kunder och växer snabbt. Vår övertygelse är att talang finns överallt och vår mission är att vara bryggan mellan våra talanger och kunder runt om i världen. Vi har för närvarande kontor i Stockholm, Malmö och Ho Chi Minh med en ytterligare internationell expansion inom en snar framtid.