Controller till Rikshem

Rekryterare
Rikshem
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 juni 2018
Stängs
den 4 juli 2018
Kontakta
Karin Van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Controller till RikshemRikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling och erbjuder möjligheten att vara med och växa på ett spännande och expansivt fastighetsbolag med fokus på ökad hållbarhet och långsiktig kundnöjdhet.

Vi på Rikshem söker nu en driven och engagerad Controller som är redo att ta nästa steg i sin karriär. I rollen som Controller ligger siffrorna till grund för analyser och förbättringar. Avdelningen befinner sig en nystartsfas och du blir en viktig kugge i att sätta den nya organisationen på plats.

Om rollen
Du blir en viktig del av Rikshems controllingfunktion och arbetar nära ditt team som idag består av fyra personer. Placering är på vårt huvudkontor på Vasagatan i Stockholm och du rapporterar till företagets Koncerncontroller.

Som Controller på Rikshem agerar du affärsstöd till olika delar av organisationen och bidrar till att utveckla rapportering och analyser. Du sammanställer och kvalitetssäkrar rapporteringen i både förvaltning och projekt samt ansvarar för benchmarking och omvärldsanalys inom ditt område.  

I rollen som Controller ingår analys- och utredningsuppdrag som kan omfatta all verksamhet inom företaget. Du analyserar och följer upp resultat, bevakar lönsamheten i vår förvaltning och våra projekt samt ansvarar för uppföljningar och utredningar av olika slag. Genom att identifiera tidiga signaler, lyfta eventuella risker och möjligheter samt ta fram beslutsunderlag till berörd avdelning följer du upp och indikerar avvikelser i aktuell organisation och system. 

Din bakgrund
Vi söker dig som i grunden har en högskoleutbildning eller motsvarande med ekonomisk inriktning. För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 2 års relevant erfarenhet som controller och vill fortsätta att utvecklas inom analys och rapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet från en projektdriven verksamhet eller fastighetsbranschen. 

Som person är du resultat- och utvecklingsorienterad och brinner för siffror och analys. Du drivs av problemlösning, arbetar strukturerat med stort engagemang för att säkerställa att dina analyser håller hög kvalitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du är självgående, initiativtagande och proaktiv i ditt arbetssätt. Vidare så är du prestigelös, smidig och har lätt för att samarbeta med olika delar av organisationen.

Varför Rikshem?
På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden drivande, närvarande och ansvarstagande. Här har du möjlighet att påverka såväl tjänsten som bolagets utveckling och vara med på en spännande resa tillsammans med drivna och engagerade kollegor. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Rikshem med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karin Van Egeraat på 070-4715908. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

Om företaget
Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största och mest expansiva privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden drivande, närvarande och ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang
.

Liknande jobb

Liknande jobb