Business Developer till vårt affärsområde Finance på Academic Work

Rekryterare
Academic Work
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 juni 2018
Stängs
den 5 juli 2018
Kontakta
Sara Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Business Developer Finance är du en viktig resurs i vår strävan att fortsatt ta marknadsandelar, växa med god lönsamhet och behålla och utveckla våra nöjda kunder inom vårt affärsområde Finance. Inom affärsområdet pågår en spännande och häftig förändring i vad våra kunder efterfrågar kopplat till automatisering och digitalisering av många områden. Områden som Fintech, Insurtech och Robotics växer. Vi vill fortsätta ta marknadsandelar och hjälpa våra kunder med de mest attraktiva kandidaterna. Därför söker vi nu dig som vill hjälpa oss att fortsätta att utveckla affärsområdet framåt! Är det du?

OM TJÄNSTEN
”I rollen som affärsutvecklare inom affärsområdet Finance är den ena dagen ofta inte den andra lik. Arbetsuppgifterna prioriteras utifrån att säkerställa tillväxten och lönsamhet på lång och kort sikt. Det innebär att stötta Account Managers i försäljningen och Consultant Managers med tillsättningar samt utbilda organisationen och säkerställa att de är uppdaterade på det senaste inom branschen. Du driver samtidigt ett eller flera strategiska projekt men ditt primära fokus ligger på att stötta våra Account Managers i kundmöten och kundbearbetning och agera som branschexpert ut mot kund. En rolig, kreativ, utmanande och social roll där du får lära känna kollegor och kunder runt om i hela landet och stor frihet att prioritera din tid utifrån var du skapar mest affärsnytta.”

Såhär beskriver Tina, som har rollen idag rollen och vad hon tycker är lockande med den. Då Tina går vidare till en ny roll internt, letar vi efter ytterligare en driven och affärsorienterad person som tillsammans med oss vill fortsätta den positiva utvecklingen av affärsområdet Finance!

Affärsområdet Finance är ett av Academic Works största affärsområden och inkluderar ekonomi, juridik, bank, finans och försäkring. Idag har Academic Works affärsområde Finance 15 % av den totala bemanningsmarknaden inom samma område vilket är otroligt kul. Affärerna har bred karaktär och kandidaterna är många med olika utbildningsinriktningar, något som gör det extra spännande!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

ARBETSUPPGIFTER
Som Business Developer inom Finance kommer ingen dag att vara den andra lik. Rollen innebär primärt att stötta och utveckla våra kundansvariga säljare – Account Managers, på kundmöten, med fokus på att förstå kunden ur ett branschspecifikt perspektiv, dvs. bidra med kompetens inom Finance-området. Du kommer därmed att bidra till att våra Account Managers gör gedigna behovsanalyser av kundernas verksamheter och i mötet stärka förtroende för Academic Work som partner vad gäller kortsiktiga rekryteringsbehov och strategisk kompetensförsörjning av Young Professionals. För att säkerställa trygghet och en hög expertis i rekryteringar och uthyrningar kommer du även att ansvara för att utbilda och coacha rekryterare och konsultchefer i vår leveransorganisation som är specialiserade inom affärsområdet Finance.

Du kommer att rapportera till vår Business Area Manager inom Finance och tillsammans bildar ni ett litet tight team som arbetar tätt ihop. I tjänsten arbetar du mot säljare på samtliga av våra 14 kontor runtom i Sverige och bör därför vara beredd på att resa ca 1-2 arbetsdagar/vecka.

 • Delta i interna möten kring kravprofiler från kund där du bidrar med din kunskap inom affärsområde Finance för att skapa maximal förståelse för kundens behov

 • Stötta våra Account Managers i deras arbete mot våra kunder. Du kommer att fungera som expert och hjälpa våra säljare att föra dialog anpassad till affärsområdet ute hos våra kunder

 • Stötta vår leveransavdelning i deras arbete mot kunder, kandidater och konsulter. Utveckla dem och ge dem stöd i specifika frågor kopplade till affärsområdet.

 • Förbereda och genomföra interna utbildningar inom olika, för tillfället, aktuella områden

 • Skapa ett nära samarbete med våra leveransteam som är specialiserade på affärsområdet Finance

 • Driva ökad försäljning inom affärsområdet Finance och ta egna initiativ för att identifiera nya affärsmöjligheter inom affärsområdet

 • Utveckla Best Practice i syfte att öka den interna effektiviteten och kvalitén. Utmana dig själv, våra processer och andra medarbetare genom att dela med dig av kreativa idéer i syfte att utveckla Academic Work

VI SÖKER DIG SOM
* Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, management eller annan relevant utbildning, alternativt arbetslivserfarenhet där du förvärvat kunskap om Finance-området

 • Har erfarenhet av roller där du fått arbeta självgående med service, försäljning och relationsskapande

 • Har god kännedom om tjänster inom Financeområdet (bank, finans och ekonomi), kombinerat med intresse samt ett sinne för affärer

 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska som förekommer dagligen i din kommunikation internt och externt

 • Har B-körkort

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet från att ha arbetat via konsultbolag och därmed erfarenhet av en affärsorienterad roll, alternativt erfarenhet från en säljinriktad roll på ett tjänsteföretag

 • Har erfarenhet av arbete inom ekonomisektorn, och med rekrytering av profiler inom området, så som ekonomi, juridik, bank, finans och försäkring.

För att lyckas i rollen som Business Developer är du en skicklig kommunikatör som på ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt kan förmedla värdet i och argumentera för våra bemannings- och rekryteringslösningar, och föra diskussioner med såväl chefer och beställare inom olika branscher och positioner. Vi tror att du är van att arbeta självständigt med en förmåga att driva ditt eget arbete framåt och hantera många saker parallellt, samtidigt som du enkelt kan skifta fokus. Du tycker om att komma med kreativa idéer och input vare sig det handlar om det lilla eller det lite större. Men kanske viktigast av allt, vi tror att du är mån om att skapa och utveckla goda interna samarbeten och vill hjälpa andra att lyckas!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare

 • Placering: Stockholm, Norrtull

 • Kontaktuppgifter: Sara Andersson

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan via annan site. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sara.andersson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.