Kvalitetsdirektör till Gränges

Plats
Finspång
Annonserat
den 8 juni 2018
Stängs
den 17 juni 2018
Ref:
SE-13042
Kontakta
Monica Thyresjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tjänsten som kvalitetsdirektör innebär att, tillsammans med dina 10-talet medarbetare, kontinuerligt utveckla nya och befintliga kvalitetsprocesser med fokus på hela flödet i verksamheten.

Några av dina viktigaste insatser blir att:

  • Leda och följa upp verksamheten så att både lång- och kortsiktiga mål uppnås

  • Ansvara för den dagliga styrningen och prioriteringen på avdelningen

  • Arbeta med fokus på Lean i hela verksamheten

  • Säkerställa en effektiv organisation för kvalitet och miljö

  • Engagera hela bolaget inom ansvarsområdet

  • Genom aktivt strategiskt ledningsgruppsarbete bidra till koncernens utveckling.

Vi söker dig som har haft en självständig ledande roll inom kvalitet i ett tillverkande företag. Du uppskattar att vardagen är en omväxlande kombination av att lösa både stora strategiska frågor och operativa dagliga utmaningar. För att lyckas i rollen bedömer vi att du behöver vara resultatorienterad, självständig, strukturerad och positivt engagerande.

Vi erbjuder dig en intressant och utvecklande roll i en internationell och framgångsrik miljö. Hos oss kommer du i kontakt med en stor variation av människor från hela världen och en mångfald av kunskap och erfarenheter.

Grängeskoncernen har ca 1600 medarbetare i Europa, Asien och Nordamerika, varav ca 480 i Finspång. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information om Gränges finns på granges.com.

Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se snarast, dock senast den 17 juni (ref.nr. SE-13042). Kontakta gärna Monica Thyresjö, Mercuri Urval, tel 070-6603890 för mer information.

Om företaget
Gränges är en ledande global leverantör av valsade aluminiumprodukter för värmeväxlarapplikationer och andra nischmarknader. Inom material för lödda värmeväxlare är Gränges marknadsledande globalt med en marknadsandel om cirka 20 procent. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför avancerade material som ökar effektiviteten i kundens tillverkningsprocess och prestandan i slutprodukten, den lödda värmeväxlaren.

Vår målmedvetna och långsiktiga satsning på innovation och hållbarhet driver vår utveckling. Varannan bil i världen innehåller aluminium från Gränges.

Liknande jobb

Liknande jobb