Ekonomiassistent inom kundreskontra till vårdkoncern

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 juni 2018
Stängs
den 11 juli 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent inom kundreskontra till vårdkoncern
 

Här finns en möjlighet för dig som arbetat inom kundreskontra, och som söker nästa utmaning i en välkänd vårdkoncern! 

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent, som kommer att arbeta med kundreskontra. Detta innefattar bland annat

  • Manuell bokning av bank
  • Inläsning av bankfiler
  • Fakturering
  • Reklamationer
  • Inkasso
  • Inkomna samtal och mail från enheter (Vårdcentraler samt från deras kunder/patienter)
  • Vid månadsbokslut avstämningar av KR-konton

Du kommer att tillhöra et team om 8 personer. Vår kund är en välkänd aktör i den privata vårdsektorn, och du kommer att sitta i Årsta i södra Stockholm.

Lämplig bakgrund
För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har arbetat i ett par år med kundreskontra, bankavstämningar och fakturering. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet.

Du har goda kommunikativa kunskaper i svenska i tal och skrift. Vidare har du en god allmän systemvana, och det är meriterande om du tidigare arbetat i Agresso men inget krav.

Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad, gillar att arbeta i högt tempo samt tar ansvar för att ditt arbete drivs framåt. Du har en god social förmåga och är bra på att skapa relationer med människor.  

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start omgående och som pågår i 6 månader. Därefter kan det för rätt person finnas möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.