PRI Pensionsgaranti söker CFO

Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 juni 2018
Stängs
den 12 juli 2018
Kontakta
Hendrik Dahlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

PRI Pensionsgaranti söker CFOArbetsbeskrivning
Som CFO på PRI Pensionsgaranti (PRI) ansvarar du för avdelningen Ekonomi och ingår i företagets ledningsgrupp. Du leder och fördelar arbetet på avdelningen bestående av tio medarbetare inom ekonomi, backoffice, löneadministration och reception. Du arbetar nära- och rapporterar till PRI:s VD. Rollen innebär att stötta verksamhet och chefer i ekonomisk styrning. Genom ett nära samarbete med affären bidrar du tillsammans med avdelningen till bra uppföljning och analys. Du är aktiv i utveckling av effektiva verktyg för uppföljning, prognos och budget. På det hela taget är detta en bred tjänst med såväl operativa som strategiska inslag.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt gedigen erfarenhet av redovisning och affärsadministration inom relevant område. Du har betydande erfarenhet av att leda specialister samt driva affärsutveckling.  Som person har du tydligt affärsfokus samt är resultat- och lösningsorienterad. Du är en nätverkande lagspelare och kan med en öppen och positiv attityd samverka med övriga delar av PRI:s organisation. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är prestigelös och trivs i en organisation med högt i tak. Du har god kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska. Du är en erfaren och modern ledare som är närvarande i avdelningens operativa arbete men också har den strategiska förmågan att i ledningsgruppen bidra till PRI:s framtida utveckling. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar PRI Pensionsgaranti med Ogunsen Executive Search. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hendrik Dahlgren, Seniorkonsult 070-471 59 03 eller Christina Singelman, Researchkonsult 073-421 79 87. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Om oss
PRI Pensionsgaranti (PRI) är ett ömsesidigt skadeförsäkringsföretag inom tjänstepensionsområdet som ägs av de försäkrade kundföretagen. Vi arbetar med näringslivets pensioner, bland annat ITP-planen. Våra tjänster omfattar kreditförsäkring, pensionsadministration, aktuariella tjänster, stiftelseadministration, konsulttjänster samt information och utbildning inom pension i egen regi. Totalt uppgår vårt försäkringsansvar till 291 miljarder kronor. 

Företagskulturen kännetecknas av det lilla företaget med stora framtidsplaner vi erbjuder utrymme för påverkan och goda möjligheter till utveckling. Vi är cirka 100 anställda och har kontor centralt i Stockholm och Göteborg.