Kreditadministratör till Lantmännen

Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juni 2018
Stängs
den 13 juli 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kreditadministratör till Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – samt vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Finans AB är Lantmännenkoncernens eget finansbolag. Bolaget är ett kreditmarknadsbolag vilket innebär en auktorisation av Finansinspektionen. Verksamheten startades 2005 för att finansiera Lantmännens maskinbolags försäljning av lantbruks- och entreprenadmaskiner till slutkund genom avbetalnings- och leasingkontrakt. Bolaget erbjuder även andra finansieringslösningar såsom kort- och inlåningsverksamhet, Agrolkort och Lantmännens Kapitalkonto. Det operativa arbetet hanteras idag av 14 medarbetare, och på grund av ökad efterfrågan behöver de nu stärka upp med ytterligare en resurs. Lantmännen Finans kontor finns i moderna lokaler precis vid Stadshagens tunnelbana på Kungsholmen. 

Har du erfarenhet av administration och kundservice? Är du intresserad av att få in foten på ett välrenommerat finansbolag? Då kan denna tjänst vara för dig!

Om tjänsten
SJR söker nu för Lantmännens räkning en kreditadministratör. Du kommer att ingå i ett glatt och positivt team om 6 personer, och din roll kommer bland annat att innefatta:

  • Administrera utskick av finansieringsavtal
  • Registrera nya kreditaffärer i affärssystemet
  • Arbeta med AML/KYC-frågor för in- och utlåningskunder samt utreda avvikande beteenden
  • Hantera kundtjänstfrågor

Lantmännen sitter i moderna och inbjudande lokaler vid Stadshagen på Kungsholmen.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har erfarenhet av administrativt arbete samt någon form av kundservice. Det är mycket meriterande om du även har arbetat inom bank eller finans.

Som person är du strukturerad, noggrann och arbetar gärna såväl självständigt som i grupp. Du har en positiv energi och glädje som kommer till uttryck i ditt arbete och i ditt förhållningssätt gentemot kunder och kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start omgående, och som pågår i 6 månader. Därefter kan möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden finnas. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.