Bliwa Livförsäkring söker Skadechef

Rekryterare
Bliwa
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juni 2018
Stängs
den 13 juli 2018
Kontakta
Anders Dareholt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Bliwa Livförsäkring söker SkadechefOm tjänsten
I rollen kommer du i helhet att ansvara för Bliwas skaderegleringsprocess och leda en grupp på 14 personer. Du kommer även ställa upp som specialiststöd till kundservice, i olika projekt relaterade till skadeprocessen och i utveckling av nya och befintliga produkter och system.

Som skadechef arbetar du även med att utveckla och analysera flöden löpande för att upptäcka förbättringsförslag både avseende löpande förvaltning, nyutveckling, kravställning och test med syfte att ge Bliwa de bästa förutsättningarna att leverera digitala och automatiserade kundflöden som är anpassade till ett nytt arbetssätt. Självklart alltid med utgångspunkt i Bliwas kärnvärden.

I rollen arbetar du även med att utveckla processen på så sätt att du följer upp arbetet mot förväntat resultat och sammanställer statistik, beslutsunderlag och rapporter för att vi ska kunna ta rätt beslut för vår utveckling. Allt för att vi hela tiden ska sträva mot att bli mer effektiva, automatisera, öka kundnöjdheten, servicegraden och nå våra övergripande mål. Du är även med i prioriteringen av förbättring och utvecklingen av skaderelaterade processer och följer upp utvecklingen så att den ger förväntat resultat

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller liknande erfarenhet inom området. Du bör gärna ha några års erfarenhet av personförsäkring, skadereglering och utvecklingsarbete. Vi ser att du har en vana av att arbeta med systemutveckling och en gedigen ledarerfarenhet.

Kanske du trivs i ett arbete med fokus på förbättring och utveckling där du med din kreativa förmåga kan hitta nya lösningar och utvecklingsmöjligheter. Du värdesätter begriplighet och trygghet på så sätt att du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift men även ett coachande, prestigelöst och varmt förhållningssätt mot dina medarbetare.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bliwa Livförsäkring med Ogunsen Executive Search. Om du har frågor är du varmt välkommen att ringa Seniorkonsult Anders Dareholt på 0704-71 59 09 eller Researchkonsult Christina Singelman på 073-421 79 87.

Ansök direkt på Ogunsens hemsida www.ogunsen.se. Gå in under flik publika uppdrag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer sker löpande.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. 

Om oss
Bliwa Livförsäkring är ett kundägt försäkringsbolag som specialiserat sig på personriskförsäkringar för företag och organisationer. Vi erbjuder försäkringar för livet vid olycksfall, sjukdom, dödsfall, arbetslöshet och behov av vård. Bliwa Livförsäkring försäkrar var 20:e svensk och har många av de viktigaste fackliga organisationerna och de största svenska företagen som kunder. 

Försäkringsbranschen i Sverige genomgår stora förändringar och Bliwa Livförsäkring befinner sig mitt i en spännande tillväxtresa där kundcentrering och digitalisering möjliggör både nya marknadsplatser och effektivare processer. Vår arbetsplats präglas av tillit, ett högt engagemang och ett prestigelöst klimat. Vi värdesätter samarbetsförmåga, lösningsorientering och vilja att bidra till kontinuerlig utveckling av arbetssätt och verksamhet. 

På vårt nyrenoverade kontor på Biblioteksgatan 29 i Stockholm arbetar idag ett 150-tal personer. Bliwa Livförsäkring arbetar för att samtliga anställda ska känna engagemang, utveckling och delaktighet i sitt arbete och erbjuder ett brett utbud av förmåner och hälsofrämjande aktiviteter. Vi ser det som en förutsättning för effektivitet och lönsamhet och för att kunna rekrytera och behålla kvalificerad personal. 

Liknande jobb

Liknande jobb