Manager Cost Control till Bring

Rekryterare
Bring
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juni 2018
Stängs
den 13 juli 2018
Kontakta
Karin Van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Manager Cost Control
Om företaget
Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder, och är en av Nordens ledande logistikaktörer. Våra värdeord, Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats. Besök oss gärna på bring.se

Om tjänsten
Du kommer att vara ansvarig för att bolaget Bring Parcels fungerar på rätt sätt legalt och kostnadssidan är huvudansvaret. Du sitter med i Operations ledningsgrupp och rapporterar till chefen för Operations och i linje/matris till två ekonomichefer för två olika divisioner inom organisationen. Tjänsten innebär också personalansvar för tre medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:  

  • Att leda och fördela arbetet i ett team bestående av tre ekonomiassistenter
  • Ansvar för kostnadsuppföljning
  • Kvalitetssäkring av bokslut och skapa reserveringsunderlag
  • Rapportering
  • Prognosprocesser
  • Ad hoc analyser
  • Kundanalyser
  • Delaktighet i olika projektarbeten
  • Resor inom Norden ingår i tjänsten 

Bring erbjuder
Ett spännande arbete i en koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Din bakgrund
Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och har flera års erfarenhet som Business Controller liknande befattning, företrädesvis från en större organisation.

Som person trivs du i en föränderlig och händelserik arbetsmiljö. Du är trygg i dig själv, är självgående, initiativtagande och är bra på att kommunicera på alla nivåer inom organisationen. Du är också analytiskt lagd och har en god helhetsförståelse samt har förmågan att förklara ekonomi och siffror på ett förståeligt sätt. Andra viktiga egenskaper är att du är smidig, prestigelös och hugger i där det behövs.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bring med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karin Van Egeraat på telnr: 070-4715908. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

Bring vill spegla det samhället vi är en del av och uppmanar därför kvalificerade personer att söka, oavsett ålder, kön, funktionshinder eller kulturell bakgrund.