Kvalificerad Redovisningsekonom till Aller Media

Rekryterare
Aller media
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 juni 2018
Stängs
den 14 juli 2018
Kontakta
Madelene Steinert
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Kvalificerad Redovisningsekonom till Aller Media, marknadsledaren inom Populärpress i Sverige. Aller Media erbjuder en spännande verksamhet med många starka varumärken, så som Elle, Café, Året Runt, Svensk damtidning, Femina och Allers. Som redovisningsekonom arbetar du i en bred och spännande redovisningsroll där du fungerar som ekonomichefens högra hand samt där du ansvarar för det löpande redovisningsarbetet. Du ingår i redovisningsavdelningen som består utav fem personer, där du innehar ett arbetsledande ansvar för teamets medlemmar och rapporterar till bolagets ekonomichef. Till denna roll söker vi en erfaren redovisningsekonom som vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande och dynamisk organisation som präglas av en familjär och varm företagskultur. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Ansvara för den löpande redovisningen samt månads- och årsbokslut
  • På ett välkomnande och professionellt sätt koordinera arbetsuppgifter och stötta medarbetare inom redovisningsavdelningen 
  • Ansvara för årsredovisning självständigt för det största bolaget inom koncernen, Aller Media
  • Engagerat delta i projekt som syftar till att förbättra samt utveckla bolagets interna rutiner inom redovisning
  • Ansvara för moms- och skattedeklarationer samt redovisning av löner
  • Genomföra diverse utredningsarbete inom redovisningen

Erfarenhet
Till denna roll söker vi en erfaren redovisningsekonom med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har en akademisk examen alternativt en yrkesutbildning och vi ser gärna att du har arbetat brett med redovisning. Du har troligtvis haft bolagsansvar i tidigare roller, samt har erfarenhet av att arbeta med årsbokslut och årsredovisningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av beräkning av pensioner, särskild löneskatt och bokföring av löner. Du talar flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift samt har goda kunskaper i Microsoft Office. Om du tidigare har arbetat i affärssystemen Navision och Palette är detta positivt, men inget krav.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ och ödmjuk, med ett driv samt en vilja utveckla dig själv tillsammans med dina kollegor. Du är trygg i dig själv samt i din arbetsroll som redovisningsekonom och vill nu gärna ta nästa steg i att dela med dig av dina erfarenheter, samtidigt som du får utvecklas i en bred och spännande redovisningsroll. Vidare är du strukturerad och trivs i en familjär, föränderlig samt öppen kultur.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Madelene Steinert och Patrik Sundelin.

Aller Media
Aller Media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence. Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar. Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW. Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation. OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digitala medier, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige. Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.