Account Executive till Health & Benefits på AON

Rekryterare
AON
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 juni 2018
Stängs
den 19 juli 2018
Kontakta
Jelena Kitanovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om rollen:
Som Account Executive (AE) inom Health and Benefits arbetar du konsultativt och på ett sätt som bidrar till långsiktiga kundrelationer. Du ansvarar för att förvalta och förädla befintliga kunder samtidigt som du prospekterar och vinner nya.

En stor del av din roll går ut på att agera rådgivande mot dina kunder vilket gör det väldigt viktigt att du har ett kvalitativt förhållningssätt till försäljning och de lösningarna H&B förmedlar. Det är även av yttersta vikt att du har god förståelse för tjänstepensionsmarknaden då du ofta kommer att finna dig i situationer där du tvingas besvara komplexa frågeställningar och anpassa ditt erbjudande utifrån kundens bästa och dennes behov.

Du kommer även att involveras i andra arbetsuppgifter så som bla upphandlingar, framtagande av pensionspolicies och löneväxlingsupplägg där samtliga delmoment ställer krav på hög kunskap och hög grad av service.

Din profil

  • Du har tidigare erfarenhet från tjänstepensionsmarknaden med motsvarande roll som AE eller rådgivare och innehar livdiplom samt är registrerad förmedlare med Insuresec-licens.
  • Du har ett entreprenöriellt tänk och drivs av att jobba mål-och resultatinriktat på ett självständigt och noggrant strukturerat sätt
  • Du har en akademisk examen från högskola eller universitet.
  • Du har arbetat minst 5 år i liknande roll och har mycket goda resultat av komplex försäljning
  • Du har djup kunskap och erfarenhet inom liv- och pensionslösningar
  • Då Aon är ett internationellt bolag med både svenska och globala kunder krävs mycket god svenska och engelska i både tal och skrift.

Om oss
Aon är ett kunskapsföretag med global styrka och med en starkt kundfokuserad företagskultur med den övergripande affärsidén att vara den erkänt främsta partnern till företagskunder när det gäller ”Risk & People”. Inom divisionen Health & Benefits (H&B), arbetar vi med liv- och pensionslösningar samt närliggande försäkringslösningar till våra företagskunder. Vi erbjuder arbetsgivare och pensionssparare ett helt transparent alternativ i vår rådgivning. Hos oss ska det vara enkelt att förstå våra råd helt utan intressekonflikt mellan kundens behov och vår leverans. Vi har ett unikt nationellt och globalt nätverk med erfarna och uppdaterade specialister gälande försäkringslösningar.