Business Developer till Retail på AON

Rekryterare
AON
Plats
Göteborg
Annonserat
den 19 juni 2018
Stängs
den 19 juli 2018
Kontakta
Jelena Kitanovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om rollen:
Som Business Developer ansvarar du för affärsutvecklingen inom området Retail med fokus på sakförsäkringslösningar till företag.
Du etablerar och bygger kundrelationer med beslutsfattare (C-level) på medelstora till stora företag inom regionen.
Då större delen av din arbetstid kommer att ägnas åt nykundsbearbetning bör du sporras av att hitta affären och vinna den. Du ska drivas av att jobba med komplex försäljning och vi tror att du har erfarenhet av säljprocesser med långa säljcyklar.
För att lyckas i rollen bör du ha god försäkringskunskap inom företagsförsäkring. Vidare tror vi att du har stort intresse och känsla för försäljning och affärsutveckling.
Du förväntas kunna driva affären från ax till limpa och till din hjälp kommer du att ha tillgång till ett team av specialister som har djupgående kunskap inom företagsförsäkringslösningar.
Rollen innebär ett stort ansvar vilket kräver att du är självgående och strukturerad i ditt arbete. Du kommer att jobba mot uppsatta utvecklings- och resultatmål vilket kräver ett kommersiellt och långsiktigt tänkt.

Din profil:

  • Du har goda kunskaper om försäkringsmarknaden och stor erfarenhet av företagsförsäkring
  • Du har minst 5 års erfarenhet av uppsökande försäljning, företrädesvis med inriktning mot försäkring
  • Du har i minst 5 år arbetat med sakförsäkringslösningar mot företag, som exempelvis försäkringsförmedlare
  • Du har erfarenhet av prospektering, cold-calling och nykundsbearbetning
  • Du har god kunskap om marknaden, dess utveckling och behov
  • Du har dokumenterad framgångsrik erfarenhet inom relationsskapande försäljning
  • Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som vill vidareutvecklas i karriären. Du ges möjlighet till att få en roll som en nyckelperson på kontoret och i organisationen, och du ska drivas av att axla det ansvaret. Vi ser att du brinner för försäljning och för att nå högt uppsatta mål. Du är positiv och ser möjligheter och triggas av att finna nya vägar framåt. Du har en förmåga att kombinera din vilja att nå framgång med att vara en lagspelare och uppskattad kollega.

Om Aon Sweden
Aon Sweden är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkrings-förmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden 210 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Business Developer till Aons kontor i Göteborg.