Danske Bank

Investment Advisor till Danske Bank

Rekryterare
Danske Bank
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 juni 2018
Stängs
den 19 juli 2018
Ref:
19258
Kontakta
Mikael Gustafsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en utåtriktad och placeringskunnig relationsbyggare med goda kunskaper i portföljhantering och i finansiella instrument? Då kanske du är vår nya Investment Advisor till enheten i Stockholm!

Private Wealth Management inom Danske Bank i Sverige växer snabbt. Vi har en position som utmanare i detta segment, vilket gör att kundtillströmningen är mycket hög. Genom att kombinera den stora internationella bankens trygghet med den lokala bankens engagemang, kan vi leverera en tjänst som är unik och skiljer sig från övriga aktörer.

Kundcentrerad och högklassig diskretionär kapitalförvaltning
Som Investment Advisor ingår du i ett team med diskretionära kapitalförvaltare som hjälper bankens kunder med högklassig diskretionär kapitalförvaltning. Du förväntas jobba aktivt med strategisk och taktisk allokering och dagligen analysera och utvärdera de finansiella marknaderna för att ta långsiktiga och kloka investeringsbeslut för våra kunder. Som specialist inom placeringsområdet förväntas du även att bidra med expertkompetens till bankens övriga avdelningar.

Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person som gillar att arbeta proaktivt och strukturerat. Vi ser att du har tidigare arbetat med portföljförvaltning för kunder med större förmögenhet och är väl insatt i hur de finansiella marknaderna fungerar samt har mycket god kännedom om olika placeringsprodukter. Du drivs av att göra goda affärer och samarbetar väl med kollegor inom teamet och med andra enheter inom banken.

Du har troligtvis en civilekonomutbildning eller motsvarande inom ekonomi/finans med minst 5 års erfarenhet av att arbeta som Private Banker, Kapitalrådgivare eller Kapitalförvaltare. SwedSec-licens är ett krav. Placeringsort är Stockholm och du förväntas bearbeta befintliga och nya kunder inom Stockholm med omnejd, så det förekommer en del resor.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för att utveckla både sig själva och våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Mikael Gustafsson, Head of Investment Advisory Sweden på telefon 0767-200 229

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-07-19.

Om Oss
Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Liknande jobb

Liknande jobb