Interim Ekonomichef som kan starta omgående

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 20 juni 2018
Stängs
den 20 juli 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Interim Ekonomichef som kan starta omgående
Rollen innebär att ansvara för månads bokslut, rapportering, skattedeklaration och momsredovisning. Man har två ekonomiassistenter som man har arbetsledande ansvar för som sköter kund- och leverantörsreskontra. Ekonomisystemet som används är visma business. 

Uppdraget startar omgående och sträcker sig minst tre månader framåt och är på heltid. Kundföretaget har kontor relativt centralt i Göteborg. 

Vi söker dig som är trygg i redovisning och bokslut. Du är van att arbete självständigt och ta egna beslut. Krav är att du är trygg i engelska. 

Vid frågor kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.