Redovisningskonsult till Resursgruppen i Stockholm

Rekryterare
Resursgruppen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 juni 2018
Stängs
den 6 augusti 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Kategori
Redovisning
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningskonsult till Resursgruppen i StockholmResursgruppen är en ekonomi- och revisionsbyrå som sedan startskottet1980 ständigt låter sig utmanas av förändringen. Med likgiltigheten som antagonist har vi ofta varit pionjärer inom utvecklingen av digitala redovisningstjänster. Idag kan vi erbjuda många smarta lösningar för hur du effektiviserar hela ditt ekonomiarbete. Men framförallt skapar vårt nära sätt att samarbeta förutsättningar för affärsrådgivning som gör skillnad. Välkommen! Stor som liten.

Har du arbetat några år med kvalificerad redovisning, och vill utveckla dina kunskaper på ett innovativt företag där medmänsklighet och originalitet står i fokus? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Arbetsbeskrivning
SJR söker nu en redovisningskonsult till Resursgruppen i Stockholm. Du kommer att arbeta med kvalificerad redovisning gentemot ett brett spektrum av kunder, och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat

  • Löpande bokföring
  • Årsredovisningar
  • Avstämningar
  • Rapportering
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut

Du kommer att tillhöra ett litet men härligt gäng med två andra kollegor, där din arbetsinsats är av stor betydelse. Resursgruppen sitter i inbjudande lokaler vid Stureplan i centrala Stockholm.  

Kvalifikationer och egenskaper 
För att passa i rollen hos Resursgruppen ser vi att du har arbetat ett par år med kvalificerad redovisning, och det är meriterande om du har erfarenhet från redovisningsbyrå. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och sätter dig snabbt in i arbetet.

Du har god systemvana, och vi ser gärna att du tidigare arbetat i FortNox och Hogia och har god förståelse för dessa system.

Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad och självgående. Du har en god social förmåga och är inte rädd för att lyfta telefonluren och ringa kunder. Du kommunicerar väl på svenska och engelska.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start 6 augusti och som pågår i inledningsvis 4 månader. Därefter finns för rätt person goda chanser till förlängning eller överrekrytering till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.