Area Sales Manager till e-l-m

Rekryterare
e-l-m
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 juni 2018
Stängs
den 12 augusti 2018
Ref:
SE-13170
Kontakta
Mats Erlandsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som vår nya Area Sales Manager kommer du att ansvara för att bredda försäljningen av företagets produktportfölj inom ditt geografiska område. I ditt väletablerade nätverk på denna marknad har du ett gott renommé och uppfattas som en lösningsorienterad samarbetspartner.

  • Du förväntas att självständigt och kontinuerligt utveckla och driva försäljningen på ett lösningsorienterat sätt.

  • Du förväntas att på ett engagerat och målfokuserat sätt spendera din tid tillsammans med kund för att utveckla samarbetet och relationen.

  • Du utgår från ditt hemmakontor och kommer att ha ca 60-80 resdagar/år.

  • Din bostadsort ligger i Mälardalen eller straxt söder om densamma.

  • Du kommer att rapportera till företagets VD och tillika försäljningsansvarig.

  • Du talar och skriver svenska flytande och har du dessutom kunskaper i det finska språket och/eller något av de baltiska språken är det en fördel.

Du som person har ett väl uppbyggt och etablerat kontaktnät inom ÅF/distributörsledet samt 3-5 års erfarenhet av att arbeta med materialhantering och gaffeltruckar. Du har ett affärsmässigt driv, är lösningsorienterad och förtroendeingivande samt har förmågan att kommunicera och inspirera din omgivning.

Du har också en positiv inställning och är en naturlig relationsbyggare med ett strukturerat arbetssätt där du planerar, prioriterar och följer upp uppgifter inom dina ansvarsområden. Du arbetar målfokuserat och ser en stolthet i att leverera resultat.

Du upplevs som en strukturerad, jordnära och trygg person med en hög aktivitetsgrad som har lätt för att lyssna och få andra människor med dig. Du har en bra förmåga att se helheter och drivs av att hitta lösningar och skapa utveckling tillsammans med dina kunder.

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med materialhanteringsutrustning, antingen som säljare, servicetekniker eller med en back office funktion.

Kanske är detta ditt första försäljningsansvar. Du är prestigelös och har lätt för att skapa bra relationer med kunder och samarbetspartners.

Känner du att detta passar in på dig så är det mycket möjligt att du är helt rätt person för oss!

Vi erbjuder en unik möjlighet att få arbeta med stor frihet under ansvar i ett entreprenörsdrivet företag med starka produkter. Du kommer att vara ansvarig för att utveckla företagets försäljning av ett välkänt produktsortiment och där beslutsvägarna är korta som i det lilla företaget där alla känner alla.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13170). Vi gör löpande urval och ber dig därför ansöka så snart som möjligt dock senast 12:e augusti.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig konsult hos Mercuri Urval, Mats Erlandsson på 0709-145582 eller mats.erlandsson@mercuriurval.com