Xylem

Project Manager till Xylem

Rekryterare
Xylem
Plats
Emmaboda
Annonserat
den 25 juni 2018
Stängs
den 5 augusti 2018
Kontakta
Christian Ljung
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Project Manager Design for Manufacturing & Localization 
Till vår avdelning Design for Manufacturing & Localization söker vi en projektledare med placering i Emmaboda. Design for Manufacturing & Localization består av 10 personer som arbetar med produktkoordinering och projektledning. Avdelningen hör till GC Transport men arbetar med alla produkter under varumärkena Flygt och Grindex inom Xylem.

Arbetsuppgifter 
Som projektledare inom Design for Manufacturing & Localization arbetar du främst med olika typer av lokaliseringsprojekt men det kan även bli aktuellt med mindre produktutvecklingsprojekt.

Som Projektledare på avdelningen är dina arbetsuppgifter i huvudsak att:

  • Leda omfattande lokaliseringsprojekt med stor påverkan på hela koncernen som sträcker sig över funktionsgränser såsom säljbolag, produktion och inköp.
  • Utarbeta och analysera information för beslutstöd till ledningen inför beslut om lokalisering.
  • Utvärdera och följa upp resultat av genomförda lokaliseringsaktiviteter. Identifiera nya möjligheter för lokalisering i enlighet med vår strategi för footprint optimization.
  • RepresenteraOperations i produktutvecklingsprojekt.
  • Ansvara för planeringen och införandet av produkten såväl som att tidsramen och kostnadsmålet nås.
  • Ha mycket kontakt med vår avdelning för forskning och utveckling på vårt huvudkontor i Stockholm.

Bakgrund 
Vi söker dig med högskoleexamen med inriktning mot produktion eller logistik. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom supply chain, gärna inom produktion eller logistik. Mycket goda kunskaper i engelska och MS Office samt erfarenhet från projektledning är ett grundkrav för tjänsten.

Personliga egenskaper 
Som person är du analytisk och kommunikativ samtidigt som du har ett genuint intresse av att utveckla och förbättra processer. Du behöver ha lätt för att samarbeta med människor från olika kulturer. Tjänsten kan innebära en del resande och kräver att du är driven och självständig i ditt arbete.

Kontakt 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Ljung,
Director Design for Manufacturing & Localization, telefon 0471-24 72 89. Kontaktperson på personalavdelningen är Martina Jonsson, HR Business Partner, telefon 0471-24 75 61.

Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2018. Urval sker löpande. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg. Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, representant för Sveriges ingenjörer/Akademikerna är Jenny Johansson, representant för Ledarna är Kent Johansson 0471-24 70 00.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om oss
På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. 

www.xyleminc.com