Key Account Manager till Skellefteå Kraft

Plats
Södra Sverige
Annonserat
den 30 juli 2018
Stängs
den 9 september 2018
Kontakta
Peter Falkman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

key-account-manager.gifOm oss
Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent hållbar.

Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Vilka är vi
Affärsenhet Krafthandel, som är en del av affärsområdet Marknad, består av tre områden; Krafthandel som ansvarar för fysisk och finansiell handel, Företagsförsäljning som ansvarar för all försäljning till våra större företagskunder samt Energitjänster som hjälper företagskunder att effektivisera sin energianvändning.

Tillsammans ansvarar Krafthandel för större företagskunder, partners och att prissäkra el, både på förbruknings- och produktionssidan. Vi är 14 medarbetare på avdelningen.

Vi söker nu en Key Account Manager.

Vem är du
Du är strukturerad, driven, positiv, noggrann och engagerad. Du har en förmåga att arbeta självständigt och gillar att utveckla långsiktiga affärsrelationer. Du är erfaren utesäljare inom elbranschen och driven av att jobba mot utmanande mål. Du är en bra lagspelare, samtidigt som du har förmåga att jobba ensam.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har universitetsutbildning i relevant sakområde för tjänsten eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har minst tre års relevant yrkeserfarenhet med dokumenterade resultat inom B2B. Du har stort driv för affärer och hög ambitionsnivå att nå uppsatta mål samt ett ansvarstagande med att arbeta på distans. Du har god kommunikationsförmåga i skrift och tal både i svenska och engelska.

B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande
I rollen som key account manager kommer du att ansvara för våra företagskunder i västra och södra Sverige. Du ansvarar för budget, administrativa rutiner och du följer gällande riktlinjer vad gäller prissättning och riskhantering. Du upprätthåller en strukturerad kommunikation mellan säljteamen och stödfunktionerna i företaget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intresserad?
Stationeringsort enligt överenskommelse i södra Sverige. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta
Peter Falkman, Krafthandelschef, 0910-77 28 35
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 17
Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43
Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Skellefteå Kraft arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.