Applikationsansvarig till Ramirent, Solna

Rekryterare
Ramirent
Plats
Solna
Annonserat
den 27 juni 2018
Stängs
den 11 augusti 2018
Kontakta
Emma Henriksen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Dina arbetsuppgifter
Som Service Manager/Applikationsansvarig utgör du navet i arbetet med några av Ramirents verksamhetssystem. Du ansvarar för att systemen möter verksamhetens behov och att de är tillgängliga och välfungerande. Detta innebär regelbundet samarbete med olika affärsfunktioner inom koncernen, utvalda leverantörer och en kontinuerlig omvärldsbevakning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: 
- Ha det övergripande ansvaret för applikationen ServiceNow. 
- Konkretisera vad verksamheten behöver och stötta i kravställning och supportera i tekniska systemfrågor.
- Tätt samarbete med funktionerna som arbetar med applikationen och övriga intressenter.
- Samordna och kommunicera förändringar i systemet ut i verksamheten.
- Ha helhetsansvar för applikationen i drift.
- Agera på driftstörningar och ha nära kontakt med utvecklare och leverantörer.
- Delta i olika utvecklingsprojekt.
- Hålla i förvaltningsforum med representanter från verksamheten. 
- Delta i utveckling av IT-avdelningens interna processer.
Övriga arbetsuppgifter är utveckling och förändringsarbete i de olika systemen. 

Detta är den perfekta tjänsten för dig som vill komma ut och arbeta i ett internationellt bolag där du ges stor möjlighet att växa både i rollen och i organisationen. Ramirent erbjuder dig en vänskaplig och öppen företagskultur där de välkomnar idéer, nytänkande och förbättringsförslag. Företaget arbetar med snabba beslutsprocesser och har ett stort engagemang där de värnar om varandra och hjälps åt för att nå större framgångar inom företaget. Om du trivs i en föränderlig miljö där du får vara med och påverka och utveckla nya processer kommer du trivas mycket bra på Ramirent.

Arbetets omfattning:
Heltid, tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.  Start augusti, eller enligt överenskommelse. Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att anställningen sker direkt hos Ramirent. Arbetet kommer utföras på Ramirents huvudkontor i Solna.

Din profil
Din utbildningsbakgrund är systemvetare eller motsvarande, vi ser att du som söker har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi vill att du har teknisk kunskap om verksamhetssystem och projektmetodik på en grundläggande nivå samt en god generell IT-förståelse.  Det är meriterande om du har erfarenhet av ITIL och ServiceNow.

För att vara aktuell för denna tjänst har du en systemvetarbakgrund eller motsvarande, du är trygg i dig själv och trivs med att kunna påverka och ansvara för att driva verksamhetsfrågor framåt. Vidare har du en god social och kommunikativ förmåga och du kan kommunicera IT frågor på ett tydligt och lättbegripligt sätt! 

För att bli framgångsrik i denna tjänst tror vi även att du är självständig och initiativrik person som ser både helhet och detaljer. Vidare är du strukturerad och har ett genuint engagemang i ditt arbete där du bidrar med nya idéer och utvecklingsförslag. Utöver detta har du en naturlig förmåga att bygga förtroende hos andra människor genom att ha en balans mellan att vara ödmjuk och tydlig. 

Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i denna rekrytering.

Sista ansökningsdag
Intresserad? 
Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Emma Henriksen på emma.henriksen@maxkompetens.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.  Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.  Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Ramirent är specialister på att utveckla dynamiska hyreslösningar, som i nära samband med kunder förenklar deras vardagliga verksamhet och affärer. Som ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag i Europa söker Ramirent drivna och initiativrika problemlösare som vill växa med företaget och ta företaget framåt som ett starkt varumärke. 2015 var Ramirentkoncernens omsättning 636 miljoner euro. Koncernen har över 2.700 anställda, 288 kundcenter i 10 länder i Norden, i centrala och östra Europa. Ramirent är noterat på NASDAQ OMX Helsinki Ltd. ramirent.com

Liknande jobb

Liknande jobb